Ha barátnőm igencsak teherbe esett, de a 3napos bogyót már lekéstük, akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Van még remény hogy ne orvos avatkozzon be?2009. febr. 13. 12:07
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg terhes nincs, hacsak magától el nem vetél:S
2/6 anonim válasza:
Nincs. Hány évesek vagytok? Elvetetitek így is?
3/6 anonim válasza:
Mit jelent ez a " igencsak teherbe esett"? Irod, hogy lekéstétek az esemény utànit, ergo kb 4 napja lehettetek egyutt. Màr biztosak vagytok benne, hogy terhes?
Ilyenkor még az orvos sem tudna semmi bizonyosat mondani. Mennyi idosek vagytok?
4/6 anonim válasza:
HA már terhes és nem akarjátok megtartani akkor abortusz!El kell vetetni,és azt természetesen orvos csinálja.
5/6 anonim válasza:
Nem írtad hogy hány évesek vagytok, de a kérdésből úgy veszem, hogy nem szeretnétek megtartani a babát. De azt nem tudom, honnan veszitek, hogy terhes? Volt + teszt? Ha igen, akkor ha nem megy el a baba, akkor csak a műtét segíthet. :(
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ha kimarad a barátnőd mensese, akkor az elmaradt mensest követő 3. vagy 4. napon (ez a nőgyógyászok szerint a legolptimálisabb időpont) végezzen terhességi gyorstesztet. Ha pozitív, akkor menjen el nőgyógyászhoz, és a továbbiakat vele kell megbeszélni.
Ha a teszt negatív, és a menses tovább késik, 1 hét múlva ismételje meg a tesztet.
(Ha a barátnőd még fiatalkorú, lehet,hogy a szülei is kellenek az abortusz jóváhagyásához/elvégzéséhez...Ezt nem tudom, csak valószínüsítem.)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!