Babát szeretnénk. Mennyire ártalmas a cigarettafüst, ha a munkahelyemen a kollégáim cigiznek?
Ó de rendes mukatársaid vannak! Azért én még mindig azt vallom, hogy a dohányosoknak kellene alkalmazkodni a nem-dohányzókhoz, hiszen engem mondjuk nem érdekel, hogy ő az összes pénzét rákölti, meg az egészsége is rámegy: alkotmányos jog az egészséghez való jog.
Megint próbálj beszélni velük (ha kell, hazudj valami kisebb betegséget, amivel lehet dolgozni, de nem tesz jót neki a cigarettafüst, hátha megenyhülnek, vagy elgondolkoznak), vagy - ha megteheted - lépj le. A te és a leendő babád érdekében.
Meg engem akkor is zavart a füst, amikor még nem vártam babát: büdös lett a hajam, ruhám, meg hát ugye úgy egyébként is egészségtelen dolog. Dohányozzanak az irodájukban. Netán nem bírják a cigifüstöt? :o) Na, ez tényleg nem vicc, tenned kell valamit.
Mi a szomszéddal hadakozunk, aki egyedül él, és a 3 szobás lakásából jár ki a lépcsőházba cigizni, ja és erkélye is van. De egy szemét alak, néha már-már azt hiszem, hogy direkt cukkol. Vagy egyszerűen csak egy tapló.
Köszönöm a választ! Két méhnyak műtéten vagyok túl, rosszindulatú daganatom volt és ők ezt tudják nagyon jól. Ha sikerül a baba, nagyon kell vigyáznom magamra. Most egészséges vagyok (P1-es volt az eredményem 2007. novemberben és nagyon szeretnénk babát. Amint megbizonyosodom, hogy nem jön meg és az a baba miatt van, szólni fogok még egyszer (vagy többször)nekik. De attól félek, hogy mire erre rájövök, már késő lesz és sérülhet a baba. Amúgy 3-án kezdődne az új ciklusom! És csak amiatt aggódom, h nehogy baj legyen. Amúgy én sem bírom a cigifüstöt és mindig könnyezik a szemem is.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!