PCOS-s betegségem van.1,5éve akarunk babát. Most 2 hete késik a havim. A mellem és mellbimbóm beduzzadt és sokszor elviselhetetlenül ég, fáj. Csináltam már 2 tesztet, de nem volt 1értelmű. A terhességnek van ilyen jele?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 11:26
11/16 anonim válasza:
Én is egy sorstárs vagyok.
Mi két évet vártunk a babára, már megszületett, majdnem 4 hónapos.
Nekem is kb. a 14-16. hét körül múlt el az általad említett fájdalom és az égő érzés.
(Nekem egyébként a 35. héten kellett befeküdnöm fenyegető koraszülés miatt a kórházba néhány napra, és utána otthon is feküdni. 38. hétre szültem, csak túlparázták. Meg terhességi cukorbeteg is lettem, de nem számít, csak az, hogy egészséges a picur!)
Tényleg vannak csodák, drukkolok, hogy baba legyen!
12/16 A kérdező kommentje:
Nem vártam hétvégéig, mert már megint nem tudtam hason aludni a cici fájástól:)Azonnal 2 csík lett.Most csak az a kérdés hogy mehetek e itt szakrendelésre.Sajna Pesten élek ,de nem ide vagyok bejelentve.
2011. febr. 17. 12:13
13/16 anonim válasza:
persze h mehetsz, csak be kell jelentkezned és kész!nem számit hová vagy bejelentve ugy tudom:) nagyon gratulálok!!!!
14/16 anonim válasza:
Mondtam én, hogy baba lesz! :D Nagyon-nagyon gratulálok!!!!
15/16 A kérdező kommentje:
Egyik kórházban nem fogadtak de a másikban igen.4-5 hetes vagyok:)köszönöm!
2011. febr. 18. 12:07
16/16 anonim válasza:
Gratulálok! Jó babavárást és jó egészséget Nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!