Hogy produkálhatom a terhesség tüneteit úgy hogy terhes sem vagyok és nem is akarok az lenni?
Még vagy 10 évig a hátam közepére se hiányzik egy gyerek,fogamzásgátlót szedek,normálisan,1 szemet se hagytam ki sosem,meg is jön rendszeresen a havim,papiron egészséges vagyok.
És mégis annyi terhességre utaló tünetem van,hogy már kezdek a rosszulléttől is rosszul lenni...
Van más is igy?
23/N
Túlagyalod és túlparázod.
Milyen tüneteket produkálsz?
nem agyalom túl,nem nekem jutott eszembe se:)
hányinger,szédülés,fáradékonyság,folyamatosan aludnék,puffadok kajától függetlenül,rosszul vagyok a szagoktól és feszül a mellem
és hogy függ össze a mensesemmel ha több mint 1 hónapja ez van
én elsőre simán azt mondtam h elkaptam valamit,a mellem meg gondolt egyet és hátha megnő:D
anyám tudatositotta bennem h terhes is lehetnék
de 4 éve ezt szedem,semmi bajom nem volt tőle (előtte 2 hónapig mást szedtem,attól minden bajom volt)
voltam orvosnál még az elején amikor azt hittem elkaptam valamit,azt mondta semmi bajom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!