Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jelenthet jót? Nem vagyok...

Ez jelenthet jót? Nem vagyok tisztában a hőmérőzéssel.

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szombat, vasárnap volt peteérésem. Péntek, szombat együtt voltunk (meg tegnap..szerdán..) Én nem szoktam hőmérőzni. De annyit olvasom. Ma reggel (csütörtök) megmértem a hőmet és 37,5...Ennek van valami jelentősége vagy csak ha tudnám az előtte lévő adatokat? Köszi mindenkinek!
2009. febr. 12. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia ,a ciklus 1 napjától minden nap egy időben mérjél hőt és akkor látod a diagram alapján hogy mikor is volt az ovuláció,persze sajnos utólag látni csak..
2009. febr. 12. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy szombat és vasárnap volt, mert van egy kis Computerem, ami minden reggel vizeletből méri a hormonszintemet. Szombat és vasárnap jelzett peteérést.
2009. febr. 12. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy mérés nem mérés. Mivel nem tudod, hogy általában mennyi szokott lenni a hőd, ez az információ semmit nem jelent. Akkor van értelme, ha ciklus elejétől minden reggel ébredési hőt mérsz kb. ugyanakkor. Hiszen néhány tizedes eltérésről van szó, és ennyi pedig az egyéni eltrésekbe is belefér.
2009. febr. 12. 10:30
 4/9 A kérdező kommentje:

ebben a hónapban nem mértem, mert nem vagyok tényleg tisztában vele... előző hónapokban méregettem. 36,5 ; 36,6 peteéréskor, s előtte mindig 35,8 körüli értékek voltak... De mivel tényleg nem tudom, hogy hogy kell működjön, nem igazán csináltam. Kíváncsiságból egy két hónapban...

S ma is kíváncsiságból csak, hogy na vajon most milyen érték lesz és meglepődtem... és igaziból azt sem tudom milyen értékeknek kellene lenni, ha jót jelent, ha rosszat jelent, ha nem jelent semmit...

2009. febr. 12. 10:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbálgattam a kérdésekből összeollózni, wikipédia, net, de mindenhol más van... :o)))))))
2009. febr. 12. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szájban méred, mert az értékeid amiket leírsz olyan mint az enyémek amikor hónaljban mértem: peteérés előtt 35,8 utána 36,4 körül volt. Szájban mérve peteérése előtt 36,4-36,5 utána 36,8-37,1. Lényeg hogy egy egész hónapot mérj és azon láthatod a peteérést, megemelkedik a hőd és fenn is marad, ha sikerült akkor nem jön meg és fent marad a hőd, ha nem sikerült akkor leesik. Nem szükséges hogy a hő 37 felett legyen csak magasabb legyen a peteérés előttinél. Én megfigyeltem hogy egyik hónapban peteérés után csak 36,8-36,9 ig megy fel a hőm, másik hónapban 37-37,1. Lehet, hogy ez azzal van összefüggésben hogy a magasabb hőnél a jobb oldali petefészek ovulál? Nekem mindíg akkor magasabb a hőm!
2009. febr. 12. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!! :o)
2009. febr. 12. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
honnan van ilyen computered? ez nagyon jó! be lehet szerezni valahonnan?
2009. febr. 12. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Külföldön élek, itt vettem Németországban.

De bármelyik online patikában megveheted, postázzák Magyarországra is. Persona Computer a neve.

Ez a honlapjuk: www.meinpersona.de, ott megtalálod több nyelven is a tájékoztatót.

2009. febr. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!