Melyek a KORAI terhesség tünetei (1 hónapos terhesség estén)?
Figyelt kérdés
De olyanok érdekelnek inkább ,amik nem csak "hagyományosak"!2011. febr. 14. 19:19
1/12 anonim válasza:
én is csak a megszokott dolgokat tudom mondani 2 gyermek után. Mellfeszülés ami nekem korai volt, és az, hogy egy-két napon keresztül nem ettem szinte semmit, utána 1-2 napig mindent összevissza.. tehát rendszertelen evés. Meg gyakoribb vizelési inger.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! És a mellbimbó elszíneződése minden esetben jelen van?
2011. febr. 14. 19:26
3/12 zsigaby válasza:
Előfordulhat: szédülés, hányinger, fejfájás természetesen a havid kihagyása
4/12 anonim válasza:
Nincs olyan tünet, ami minden esetben jelen van. Valakinek feszül a melle, vkinek nem. Vkinek hányingere van, vinek semmi baja. Fogd már fel végre (így a harmadik feltett kérdésed után), hogy csak úgy tudsz megbizonyosodni arról 10 napos menzesz kimaradás esetén, hogy terhes vagy-e, ha csinálsz egy istenverte TESZTET!!!!!!!!!!!!
Most már komolyan jelentem az összes kérdésed a modiknál.
5/12 A kérdező kommentje:
MOST ÍROK ELŐSZÖR
MI VAN VELED???
2011. febr. 14. 19:39
6/12 anonim válasza:
Az van velem, hogy 3 nap alatt ez az 5. kérdés, amiben kb ugyanaz van, csak mindig más oldalról megközelítve. És már kezd kiakasztani.
7/12 anonim válasza:
Akkor ne váálaszolj rá! Nem kell leordítani azt, aki érdeklődik, és kérdést tesz fel!
8/12 anonim válasza:
Nekem nem volt a legelején mellfeszülésem, csak kb. az 5. héten jött. Viszont hányingerem már nagyon korán volt. Gyomorégés, semmi sem esett jól, de mindig ettem volna valamit. Álmosság. Gyakori pisilés, puffadás.
9/12 anonim válasza:
nem mindenkinek sötétedik be a mellbimbója sem
itt a kérdésem, amiben többen is válaszoltak erre
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 14. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!