Érdemes elmennem dokihoz, ha fél éve nem jön a baba, vagy még korai?
Figyelt kérdés
Rákszűrésen voltam nyáron, ezen a téren minden rendben volt. Úgy tudom 1 év az az idő, amire azt mondják, ha nem jön össze a baba, akkor jöhet a kivizsgálás. Felesleges most elmennem? Egyáltalán foglalkozna velem a doki?2009. febr. 12. 09:05
11/17 anonim válasza:
hidd el, egy év előtt le fog szarni, hogy hisztis vagy...
12/17 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam, hogy már egy éve próbálkozunk?
Végülis már egy éve nem védekezünk, de csak nyáron kezdtem arra oda figyelni, mikor vagyok termékeny...
2009. febr. 12. 10:21
13/17 anonim válasza:
Menj el, kezd el minnél hamarabb. Én is fél év után mentem, elkezdődtek a vizsgálatok, mindez 3 éve! És még mindig semmi! Úgyhogy nem érdemes húzni az időd, mert ki tudja mikor értek a végére!
14/17 anonim válasza:
Ahogy előbb is írtam, tömören, azonnal menj és mond, hogy egy éve próbálkoztok... inkább másfél;o)
De ne úgy mond a dokinak, ahogy nekünk őszintén leírtad, hogy 1 éve nem védekeztek, de csak nyár óta figyelsz...bla bla... nem nem.
Egy éve babaprojekt van csak épp ezt a baba nem akarja tudomásul venni. punk és tum...
15/17 A kérdező kommentje:
köszi! ;)))
2009. febr. 12. 11:02
16/17 anonim válasza:
Menj!!! Én mentem a legelején, 6 hónap után és nem foglalkozott velem. Már 1,5 éve és semmi ... És csak most kezdődnek a beavatkozások, tehát fogalmam sincs mi a bajom és mikor lesz babóm. Ha még egyszer kezdeném erőszakosabb lennék a dokimmal, vagyis olyat választanék, aki komolyabban veszi a problémámat. Egy NEM fiatal feleség ...
17/17 anonim válasza:
Az én ismerősöm két évig nem lett terhes nem tudja miért ,de utánna 5 gyereket szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!