Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvosom azt mondta a méhem...

Az orvosom azt mondta a méhem kisebb az átlagosnál. Van esély arra, hogy teherbe essek, és vajon mennyi ideig kell próbálkoznunk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is ezt mondta a doki, de azt nem mondta hogy nehezebb lenne a teherbeesés. Legalábbis remélem.

2009. febr. 12. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta annak idején a doki. 4 hónap alatt sikerült a baba, aki azóta egészséges és gyönyörű 10 hónapos kislány. Sok sikert Nektek is!
2009. febr. 12. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
most lehet nekem vannak hianyos biologiai ismereteim, de a méhe mindenkinek pinduri, mielott teherbe esik, es utána nő meg. szóval szerintem a teherbe-esést nem befolyásolja.
2009. febr. 12. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne irjatok butaságogat lányok,igenis nagy mértékben befolyásolja a méh mérete a teherbeesést.Nekem joval kissebb volt,mint az átlagnak,a kezelésem 3rövid honap alatt sikerült,a Logest-el,ezt irta ki nekem a nödoki,s most olymértékbe sikerült,h több orvos is elcsodalkozott,mert már bele is vághattunk az utod alapitásba :-). Más persze a helyzet akkor,ha un. "gyermekméh"-röl beszelünk.A barátnömet 2évig kezelték vele,átélt,naon sok mindent szörnyüséget,amig sikerült a baba,honapokat töltött korházban.Ha ezt a bategséget a nöben,nem ismerik fel,kellö idöben kb 20 éves koráig,könnyen lehet,h elszomorito tényeket fog késöbb hallani a dokitol.
2009. febr. 12. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A tesómnak is néhány mm-el kissebb a méhe.Egészséges babát szült,egyből teherbe esett.

Egy baj volt,h gyakran keményedett meg a hasa(ez másokkal is előfordul)Sokat kellett pihennie.

2009. febr. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!