Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 19. -én jött meg, de 2...

Január 19. -én jött meg, de 2 napja eszméletlenül fáj a mellbimbóm. Nem lehet, hogy pém van?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
:)) Nekem akkor fájt néhány napig a mellbimbóm amikor megtermékenyült a petesejt! Ezt utólag számoltam vissza amikor már kiderült a terhesség!
2011. febr. 14. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából ég, de majd leszakad a helyéről... terhes lehetek?
2011. febr. 14. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
LEHET! :))
2011. febr. 14. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem peteéréskor fáj úgy, hogy hozzá sem lehet érni...úgy fürdök, hogy kerülöm.
2011. febr. 14. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pém van. Amúgy PCOS vagyok, ezért érdeklődöm ennyire.
2011. febr. 14. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
egy-két nap múlva meg kellene jönnie, úgyhogy nem hiszem, hogy peteérésed van. Inkább babára gyanakszom. :)
2011. febr. 14. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:

az én véleményem az h tuti baba!!

én is pco-s vagyok, 2009ben juliusig 3mensim volt!! szept-oktoberben ugyanez volt,,,annyira égett fájt a mellbimbóm minden nap akár többször is igy égett hogy csak ha tenyéerrel nyomtam ugy volt elviselhetőbb.

október végén csináltam egy tesztet,pozitiv, másnap doki s kiderült h már 13hetes terhes vagyok(ha nem jön meg honapokig nem az az első gondolatom h baba van a dologban, s semmi más tünetem nem volt!!!)

ugy hogy se peteérést nem figyeltünk,gyógyzsert sem szedtem(met v cl.) meg semmi babaprojekt...márciusban abbahagytam a fogamzásgátlót és nem védekeztünk,de annyira mondták h nem lehetek spontán terhes,h ugy gondoltuk ha összejön jó, ha nem akkor 2-3év mulva lombik.

most van egy holnap 9hónapos csodababám:)

szóval én ugy gondolom,hogy ez arra utal nálad is!!!

2011. febr. 14. 20:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Huhh:) Hát én lennék a legboldogabb a világon:) Akkor beágyazódáson megyek át? 3-4 havonta szoktam menstruálni. Még nem kellene megjönnie.
2011. febr. 15. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:

14:56 vagyok. Én is 3-4 havonta mensizek!!!!!!

Nekem , mint írtam, peteéréskor fáj iszonyatosan, úgyhogy hajrá! Húzzatok bele! Már én is mindig tapogatom, de szerintem csak márciusban lesz valami.

2011. febr. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!