Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Küret után 28 napra jön meg a...

Küret után 28 napra jön meg a következő vérzés? Hogy működik ez a dolog? A kaparás "nullázza" a ciklusnapokat, és a hormonokat is?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Általában 4-6 hét múlva jön meg, a ciklus értelemszerűen újra kezdődik.
2009. febr. 11. 22:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, az ok. de a hormonok amik addig dolgoztak lenullázódnak? Vagyis ha kikaparnak valakit a 14. napon, akkor már bekövetkezett egy ovuláció, ami után elkezd dolgozni a szervezet és adja a következő infókat hogy rá 14 napra menstruáció. Azzal tisztában vagyok, hogy miután megjön elölről kezdődik, de addig az aqgy által irányított hormonokkal mi lesz?
2009. febr. 11. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

jaj istenem ne használd már ezt a kaparás szót!!!

Annyira szörnyű!!!!!!!

egy kis emberről beszélsz!!

2009. febr. 11. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Utsó: a kaparás nem abortusz... :oS

Amúgy jó a kérdés.

Számomra úgy lenne logikus, hogy a hormonok egy szintje megmarad, nyílván egy sejtcsoport nem tud beágyazódni. Szóval arra tippelnék, hogy a hormonszintek elkezdenek csökkeni, s az új ciklus alkalmával állnak helyre vagyis kezdenek helyre állni. De hangsúlyozom nem értek hozzá, ez ilyen józan paraszti ész szint...

2009. febr. 12. 09:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Kicsit járj utána a dolgoknak, hogy a küret=kaparás nem egyenlő az abortusszal. Nem kell háborogni és kardot rántani egy olyan dolog miatt amiről halvány lila gőzöd sincsen, csak próbálsz okos lenni. Amúgy meg ne szólj hozzá a kérdéshez ha nem tudsz válaszolni, mert csak felelsegesen túráztatod magad.
2009. febr. 12. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne idegesítsd magad, én is kaparásnak hívom. Nem kell ilyesmivel foglalkozni, hogy most épp kinek szimpatikus és kinek nem a szó. Én sem szeretem, mint fogalmat, de mit csináljak, ha egyszer ezt jelenti? Hogy a hormonokat hogy befolyásolja, azt nem tudom, de ez a „nullázás” kifejezés nekem is tetszik :) Valóban ilyesmi történik, hisz a kaparás is hasonlít a menstruációhoz, csak nem magától ürül ki a „dolog”, mint menstruációnál, hanem az orvos szedi ki a halott magzatot.
2009. febr. 12. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nevetni fogtok, de találtam olyan meghatározást a küret szóra, miszerint egyenlő az abortusszal. Elnézést tehát a válaszolótól.

Alapvetően én úgy tudtam, hogy gyógykaparást jelent és semmi köze semmilyen gyerekhez...

2009. febr. 12. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ugye!!

Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló!!

És elnézést de nem okoskodtam!!

Én csak nem szeretem ezt a szót, nem azért irtam hogy b..szogassátok a másikat !!

2009. febr. 12. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Témát lezártam!!
2009. febr. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!