Ma kellet volna megjönnie. Enyhe görcsölgetést már pár napja érzek. Tesztelhetek holnap reggel vagy várjak még?
Figyelt kérdés
1,5 hete szinte elviselhetetlen vagyok. Türemetlen feszült egyszerűen hisztis vagyok. Cicim néha viszket. Nem tudom eldönetni mit ennék, csak azt tudom hogy egy folytában ennék...2008. jan. 30. 19:42
1/4 anonim válasza:
Lehetsz terhes, és tesztelhetsz is, de ha tutira akarsz menni,várj egy hetet,ha kibírod:-)
3/4 anonim válasza:
Én nem tudnék várni a helyedben holnap reggel elso vizeletbol tesztelnék..ha negatív is lessz az eredmény ne keseredj el , próbáld meg újra pár nap után, szorítok...
4/4 anonim válasza:
Én nem bírtam várni hasonló helyzetben. Én is másnap teszteltem, nagyon halvány volt, de volt! Persze nem hittem el.. mert régóta vártuk, aztán még rá egy napra is feláldoztam egy tesztet és végül rá 5 napra is. Biztos ami biztos! :)
Sok sikert!20hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!