Mitől jöhet meg hamarabb a mensi? Ilyenkor peteérés sincsen?
Figyelt kérdés
28-30 naposak a ciklusaim,de most 23 napra egyszercsak megjött.Mitől lehet,és a peteérés is elmaradhatott vajon?2011. febr. 12. 20:21
1/6 anonim válasza:
Rendesen megjött, mint szokott?
Mert, ha nem és babát szeretnétek és próbálkoztok, akkor beágyazódás miatt is lehet a vérzés.
2/6 A kérdező kommentje:
Babát szeretnénk,de most kizárt a terhesség,és igen,rendesen megjött.Csak nem értem miért most!
2011. febr. 13. 08:56
3/6 anonim válasza:
A túl rövid ciklus problémát is jelenthet,hormonzavar,stb...,de stressz,fizikai terhelés és hasonló dolgok is kiválthatják. Előfordulhat ,hogy hamarabb volt pé-d. Szóval sok dolog befolyásolhatja.
4/6 A kérdező kommentje:
Fizikai terhelés?A hetem kemény volt,helyttesítettem minden nap,plusz a saját műszak.Akkor ez is befolyásolhatta?
2011. febr. 13. 09:48
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válszokat.
2011. febr. 14. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!