Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek a ciklusa végén...

Ha valakinek a ciklusa végén van a peteérése, még megtörténhet a beágyazódás?

Figyelt kérdés
2-án lenne a mensim,de 27-én mutatta az ovú mikroszkóp h peteérésem van.most kitolódik a mensim, vagy megjön 2-án, de addig még nemtud beányazódni.?Lehet, hogy igy nem is tudok teherbeesni?mit tehetek?
2008. jan. 30. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így lettem babás.Legalábbis babó adatai mind ezt mutatják,mert egy hét késében van.A petesejtnek amúgy olyan 3 nap kell,hogy beágyazódjon,de már közben is elkezdi a szervezet termelni a terhességi hormont,ergo,ha van érett megterméékenyített petesejt,kitolódik a mensi,és megvárja,hogy be tud-e ágyazódni.Nyugi,nem kell ilyeneken aggódni,okos volt a természet mikor megalkotta a nőt.
2008. jan. 30. 18:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Ari vagy h nyugtatsz.tudod én már nem vagyok fiatal,első gyermekemmel, még azt se tudtam mikor van peteérésem.most mégis félek, mert már 8 hónapja nem leszek terhes.
2008. jan. 30. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Manapság már bármikor van peteérés, bármiko lehet teherbe esni.

Nem kell attól félned, mert ha megtermékenyül, akkor be is fog ágyazódni, akkor nem fogsz menstruálni.

Sokan mensi alatt esnek teherbe, vagy előtte-utána két nappal, és ők is megfogannak...

Inkább próbálj nyugodtabb lenni, felejtsd el kicsit a teszteket és lazíts:-) Előbb összejön:-)

2008. jan. 30. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi szerintem a természet úgy talált ki minket, hogy legyen ideje a kis petédnek beágyazódni. A szervezet elintézi odabent, hogy a helyére érjen, és ne akadályozza semmi. remélem sikerül, és sikerült megnyugtatni is.

2008. jan. 31. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!