Megszakitott együttléttel esett már valaki teherbe?
mennyi az esély???
ha minden nap együtt vagyunk,de megszakitással!!!!
Én 4 évig így védekeztem a párommal és nem lettem terhes. DE én akartam gyógyszert szedni csak egyszerűen egyiket sem bírta a szervezetem, ezért mi leültünk és megbeszéltük, hogy megszakítással fogunk védekezni de ha becsúszik egy baba (mert így azért könnyen előfordulhat) akkor megtartjuk és nagyon fogjuk szeretni.
Tehát nálunk működött de ettől függetlenül nem ajánlom, csak ha vállaljátok az esetleges következményeit!
Sokan mondják, hogy így az előváladék meg úgy az előváladék, meg „rengetegen estek így teherbe”, hogy az első válaszolót idézzem, de SENKI nem mondta meg, hogy KI AZ A RENGETEG?! Lehet, hogy megköveztek, de mikor abbahagytam a bogyót, mert gyermeket akartunk, és arra vártunk, hogy kiürüljön a szervezetemből, mindig megszakítással védekeztünk, és SOHA nem lettem terhes, Mikor akartuk, elsőre összejött. Tartom magam ahhoz, hogy ha a férfinek elég nagy az önuralma, idejében ki tudja venni. Nem azt mondom, hogy nem lehet így teherbe esni, de kedves válaszolók, ne azt mondjátok, hogy „sokan”, meg „rengetegen”, hanem azt, hogy Teri a harmadik szomszédból, meg Panna az iskolában! Konkrétumokat kérünk!
Bocsi a kirohanásért, de ezt a kérdést már én is meg akartam kérdezni, csak a kérdező megelőzött.
Én senkit sem ismerek a környezetemben, aki így lett volna terhes.
08.19-es vagyok
Igen szerintem sem igazán az előváladékkal lehet probléma hanem azzal ha a párodnak nem elég jók a reflexei!
Konkrétan én sem tudok olyanról aki így esett teherbe, és mint mondtam nekünk is működött 4 évig. De azért nem ez a legbiztosabb, de ha vállaltok (szerintem kis) kockázatot akkor nem annyira rossz védekezés, csak tudd hogy lehet következménye!
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Ha becsúszna a baba örömmel fogadnánk,de majd csak 2 év mulva szeretnénk:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!