Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 éves lány vagyok lefeküdtem...

14 éves lány vagyok lefeküdtem a 2 évvel idősebb barátommal viszont a gumi kiszakadt, ilyenkor milyen büntetést szabnak ki?

Figyelt kérdés
Vettünk 72 órás tabit viszont az orvos azt modnta ha bármi zavar van egyből orvos pár napig barnás párcsepp folyásom volt holnap veszek tesztet. ha kiderül hogy terhes vagyok a szüleimet vagy a barátomat megbüntetik? és ha igen akkor mivel?
2011. febr. 10. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Off. Óvszerből is van sz*r meg van jó. A lifestyles minket még sosem hagyott cserben.
2011. febr. 11. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Én amúgy felemelném a korhatárt legalább 16-ra. Lehet lepontozni, de nagyon durva amit a mai gyerekek művelnek. Meglehet nézni mit tesz majd veled a tabletta. Ha nem lettél volna 14 akkor, a barátodat lecsukták volna kiskorú megrontásáért. Mehettél volna látogatni a sittre.
2011. febr. 11. 11:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kérdésemben nem volt olyan hogy kinek tetszik kinek nem hogy ennyi idősen mit csinálok.Ha meg valami nem tetszik nem kell írni. Akik meg normálisan tudtak válaszolni azoknak meg nagyon köszönöm:)
2011. febr. 11. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:

én anno csak lifestyles-t és durex-et használtam, valamelyik mégis szakadt(már nem emlékszem melyik), ennek a leggyakoribb oka, h levegő marad a gumi alatt, a fiatalabbak általában gyakorlatlanabbak a felhelyezésben, ezért fordul elő velük gyakrabban.de legalább nem felelőtlenek (az én esetemben sziplán szakadt:S)

bocs az offért

14éves almúltál? akkor nem

simán írtak fel 72 órás tabit? Amúgy az orvosnnál kibukott volna, ha fiatalabbb vagy, mert köteles lenne jelenteni(úgy tudom)

2011. febr. 11. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bántani akartak azzal a véleményükkel, hogy 14 évesen mit csinálsz, végül is a te dolgod és a szüleidé, hogy mit engednek meg. Viszont a mi korosztályunk 14 évesen még babákkal játszott és nem a fiúk "...-val".
2011. febr. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!