Olyan szerencsétlennek érzem magam! Closty? Sikerült? Többi lent.!
Figyelt kérdés
Nos csajok!Hát az első clostys hónapom kilőve,mert megjött!Van közöttünk olyan,akinek a második vagy a harmadik clostys hónapban összejött a baba vagy végképp reménytelen vagyok??2011. febr. 10. 08:35
11/15 A kérdező kommentje:
Pedig Én most mindent bevetettem..és mégse..!
Closty minden másnap együtt,nem keltem fel szex után gyertyaállás ,ovu teszt..!Minden..!!ÁÁÁÁ
2011. febr. 10. 10:18
12/15 anonim válasza:
1 cipőben evezünk!!!
Most szedtem be a 3. closty adagom,idági semmi siker pedig velünk is minden rendben!
Nekem volt 2 elhalt terhességem azért kaptam,hogy hátha...
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt terhességem!Első baba lenne!
Sajnálom kedves utolsó ami veled történt!
De Én abban reménykedem,ha összejön nem lesz semmi baj!
Akkor inkább ne jöjjön még..!!
2011. febr. 10. 13:58
14/15 Vladikova válasza:
Nekem is az első clostys hónap volt és nekünk sem sikerült. :( Most 2x1-el nagyobb lesz az esély!!! Az elmúlt hónapban kaptál injekciót?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit és a baba azóta sem jött össze,most a Kaáliba járunk...minden jót!
2012. jan. 17. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!