Akik most lettek babásak és akik azok szeretnének lenni, gondolkodtatok már baba neveken?
Figyelt kérdés
Érdekelne milyen kislány és kisfiu nevek tetszenek nektek 2011-ben. Nekem kislány: Gréta.
Kisfiu: Ádám.
2011. febr. 9. 14:20
11/23 anonim válasza:
Kislányunk Hanna, 13 hónapos.
Aki a pocakban van, még nagyon pici, de ha fiú, valószínű Barnabás lesz. Ha lány.....egyelőre nem tudjuk, de bőven van még időnk, 1 hete derült ki, hogy jön a tesó :)
12/23 anonim válasza:
Belle a lányom neve, Aaron a fiamé, és úton van egy Benajmin vagy egy Hannah :)
13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon széles a skála. Ugy látom mindenkinek más tetszik. végül is mindegyik szép név. Ti nézitek, hogy össze csengjen a vezeték névvel? Nekünk az utolsó betü:b és így a Gréta nemigazán jön ki jol.
2011. febr. 9. 14:55
14/23 anonim válasza:
Én személy szerint néztem a vezetéknevet is, bár nem kifejezetten befolyásolja (külföld, és a keresztnév megelőzi a vezetéknevet)
15/23 anonim válasza:
Korina, Nóra, Bende, Benett, Berton - 1.bébi lesz és még csak 8 hetes vagyok :)
16/23 anonim válasza:
Naná. Dávid, Bálint vagy Lilla, Hanna :)
17/23 anonim válasza:
Szia!
Nagyon szép neveket választottál, nekem Kristóf, vagy Levente a fiú, Bianka, Jázmin, vagy Boglárka ha lány. Mindenképp olyan nevet válassz, ami nektek tetszik, és gondolj arra, hogy a gyerek egyszer felnő és ne a neve miatt keljen kellemetlenkednie.
Tisztelet a kivételnek, de szörnyű neveket írtak, ez mind csak külföldi majmolás, magyarok vagyunk, vagy nem?
EZ AZ ÉN!!!!! VÉLEMÉNYEM
Sajna még nem akarnak jönni, de eljön az ideje remélem.
18/23 anonim válasza:
Ha fiam lesz egyszer akkor Alexander lesz,ha kislány akkor Luszianna.
19/23 anonim válasza:
Nekem lanyom lesz es Hanna Norina lesz a neve :)
20/23 anonim válasza:
Nálunk csak magyar ősi nevek jöhetnek szóba. Zsombor, Botond vagy Emese, Sarolta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!