Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik most lettek babásak és...

Akik most lettek babásak és akik azok szeretnének lenni, gondolkodtatok már baba neveken?

Figyelt kérdés

Érdekelne milyen kislány és kisfiu nevek tetszenek nektek 2011-ben. Nekem kislány: Gréta.

Kisfiu: Ádám.

2011. febr. 9. 14:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kislányunk Hanna, 13 hónapos.

Aki a pocakban van, még nagyon pici, de ha fiú, valószínű Barnabás lesz. Ha lány.....egyelőre nem tudjuk, de bőven van még időnk, 1 hete derült ki, hogy jön a tesó :)

2011. febr. 9. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
Belle a lányom neve, Aaron a fiamé, és úton van egy Benajmin vagy egy Hannah :)
2011. febr. 9. 14:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon széles a skála. Ugy látom mindenkinek más tetszik. végül is mindegyik szép név. Ti nézitek, hogy össze csengjen a vezeték névvel? Nekünk az utolsó betü:b és így a Gréta nemigazán jön ki jol.
2011. febr. 9. 14:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Én személy szerint néztem a vezetéknevet is, bár nem kifejezetten befolyásolja (külföld, és a keresztnév megelőzi a vezetéknevet)
2011. febr. 9. 14:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Korina, Nóra, Bende, Benett, Berton - 1.bébi lesz és még csak 8 hetes vagyok :)
2011. febr. 9. 15:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Naná. Dávid, Bálint vagy Lilla, Hanna :)
2011. febr. 9. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szép neveket választottál, nekem Kristóf, vagy Levente a fiú, Bianka, Jázmin, vagy Boglárka ha lány. Mindenképp olyan nevet válassz, ami nektek tetszik, és gondolj arra, hogy a gyerek egyszer felnő és ne a neve miatt keljen kellemetlenkednie.

Tisztelet a kivételnek, de szörnyű neveket írtak, ez mind csak külföldi majmolás, magyarok vagyunk, vagy nem?

EZ AZ ÉN!!!!! VÉLEMÉNYEM

Sajna még nem akarnak jönni, de eljön az ideje remélem.

2011. febr. 9. 18:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha fiam lesz egyszer akkor Alexander lesz,ha kislány akkor Luszianna.
2011. febr. 9. 19:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem lanyom lesz es Hanna Norina lesz a neve :)
2011. febr. 9. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk csak magyar ősi nevek jöhetnek szóba. Zsombor, Botond vagy Emese, Sarolta:)
2011. febr. 9. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!