Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Qupido tesztet más is nehezen...

Qupido tesztet más is nehezen tudja beszerezni, vagy csak én nem találok sehol?

Figyelt kérdés

Pest megyében lakom,Gödöllő és környékén az összes patikában kerestem már,de sehol nincsen.

Mindenhol csak Clearblue-t meg Gabriel-t tartanak.

2011. febr. 9. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Azok is tökéletesek, én ezért nem utaznék kilométereket! Én már használtam mindkettőt, megbízhatóak!
2011. febr. 9. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen,tudom én is használtam.

A Gabrielt nem szeretem,de a Clearblue tényleg jó.

Viszont csak a Qupido 10-es érzékenységű,és nekem most nagyon arra lenne szükségem.

2011. febr. 9. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
A Gabrielt én se szeretem, az egyetlen volt, amin elmosódott maszat lett. Qupidot nálunk se tartanak.
2011. febr. 9. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Walentin.Az is 10-es,és azt lehet kapni(legalábbis,nálunk).Qupidot én sem kaptam sehol.10-est neten tudsz rendelni könnyen.
2011. febr. 9. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Csak neten tudsz venni,itt.nekem bevált,dpo 10ik napon már + volt a tesztem!

2011. febr. 9. 12:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen,tudom hogy neten tudok rendelni,de mire az megjön....

Köszi mindenkinek!

2011. febr. 9. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Borsod megyében lakom, és az első patikában kaptam ami az utamba esett. Corában voltam bevásárláson és az ottani patikában vettem. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen ritka.
2011. febr. 9. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Várj két napot és bármilyen érzékenységű kimutatja! És ha negatívat mutat a 10-es? Akkor tuti, hogy nem vagy terhes? Nem. Tehát úgy is kell majd másikat is csinálnod! Szerintem inkább várj egy pár napot, és aztán bármilyen teszt megteszi!
2011. febr. 9. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!