Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-3 hetes terhesség esetén a...

2-3 hetes terhesség esetén a hüvelyi ultrahang mutat valamit? Esetleg terhességre utaló dolgot? Vagy csak azt látni, hogy olyan mintha megakarna jönni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 17:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

ha meddosegi kozpontba jarsz akkor legalabb az alapfogalmakkal legyel tisztaban.2-3 hetes terheseget lehetetlen kimutatni ezt te is tudhatnad,hisz akkor meg peteeresed van vagy epp beagyazodik a baba.

5-6hetes terheseget mutatnak ki Uh-an.

2011. febr. 9. 07:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak ezt a stílust és hangvételt!!!!A kérdést kellene elolvasni és tudni értelmezni.Az ilyen emberek hanyagoljanak akik kiosztják és enyhén szólva lehülyézik a kérdezőt!!!!!
2011. febr. 9. 07:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező igazad van nagyon is a kérdésre kéne válaszolni és értelmezni azt nem pedig osztani itt a jónépet ha nincs kedved válaszolni vagy csak azért teszed mert olyan hű de fontosnak akarod magad érezni azt nem egy kérdésbe tedd meg menny akkor olyan fórumra ahol csak az megy hogy egymást pocskondiázzuk és leszóljuk a kérdést fenn olvashatod a zöld sávban és ha választ tudsz és akarsz rá adni akkor megteheted normális kérdésre normális választ üdv 21 hetes kismama ui: Amúgy nekem is 6 hetesen látták a petezsákot elötte voltam pont 2 héttel rákszűrön ott még semmi nem volt mert mindíg megvizsgál hüvelyi uhval tehát nekem a 4 hrtrs terhességet sem mutatta ki.
2011. febr. 9. 09:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. febr. 9. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy én csak azt nem értem, hogy mért mondta azt a doki, hogy szerinte meg fog jönni, mikor ilyenkor még nem tudni mi lesz belőle. Ezzel csak feleslegesen lelombozott. Bár lehet csak azt nem akarta hogy beleéld magad. De a lényeg, hogy ilyenkor még tényleg nem látni, szóval van remény, drukkolok Neked! Majd ha már tudsz biztosat, megírod?
2011. febr. 9. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:

7:33 vagyok.

Nem lehet semm semmi terhesegre utalo dolgot latni.ilyenkor mindenkinek ugy nez ki mint mikor megjon.

remelem igy mar jo a valaszom.

2011. febr. 9. 11:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp jelentkezni fogok mi lesz a vége.De nagyon remélem nagy öröm.
2011. febr. 9. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:
szia 9:14 es vagyok nagyon drukkolok nektek!És remélem szerencsével jártatok:)
2011. febr. 9. 11:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm.Már ránk férne.2009óta várjuk a csodát.
2011. febr. 9. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:
ennek a sztorinak mi lett a vége? van már gyerek?
2016. márc. 8. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!