Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írtó magas a progeszteron...

Írtó magas a progeszteron szintem. Terhesség, vagy mi lehet még az oka?

Figyelt kérdés
A menzi 21. napján (amúgy 26 naposak a ciklusaim) 129 nmol/l. A normál érték 38 nmol/l alatti kellene hogy legyen a ciklus 2 felében. Mi lehet velem? A terhesség első harmadában 35-286 nmol/l a progeszteron. Mit gondoltok? Baba, vagy mi egyéb oka lehet?
2009. febr. 9. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szurkolok,h babo legyen,gondolom neked is ez a célod,ha ilyen pontosan tudod a progesteron szinted :-)
2009. febr. 10. 08:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy utrogestant szedtem, de ez szerintem akkor is magas nagyon. Vagy létezik, hogy az utrótól így megemelkedok?
2009. febr. 10. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem ma lett meg az eredmény!!!pé után 7 nappal mentem 23 ciklusnapon és 71,8 lett az eredmény...én sem tudom mire vélni!ez nekem nagyon magas főleg, hogy pont azt akatuk kivizsgálni, hogy alacsony..erre tessék...

hőt nem mérsz???

neked iszonyat magas ez a 129.....mikorra nem várod?????

én vasárnapra...már az én esetmben is megfordult a fejmbe hogy lehet baba, meg hogy ikrek..de nálad???DOKIDNEM MONDOTT SEMMIT????

sztem lehet neked ikerterhesség

majd írd meg hogy sikerült e a baba!!!!!!!!!!!!!

2009. márc. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!