Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek létezhet ilyen?...

Szerintetek létezhet ilyen? Hallottatok már ilyenről vagy ez csak az én elméletem?

Figyelt kérdés
Szóval azt vettem észre az elmúlt évek során, hogy mindig csak akkor jön elő gombás fertőzésem, ha védekezés nélkül vagyunk együtt (konkrétan arra gondolok, ha sperma kerül belém). Szerintetek lehetséges, hogy allergiás vagyok a férjem spermájának valamilyen összetevőjére? Ez már a 17. próbálkozós hónapunk baba ügyben és peteérés időszakában ugye sűrűn együtt vagyunk és mindig előjön ez a gombás fertőzés. Előző terhességem előtt is mindig volt ilyen gondom, amíg fogamzásgátlót szedtem. Aztán a terhesség 9 hónapja alatt egyszer sem (mindig megszakításosan voltunk együtt) és szoptatás alatt sem, mert akkor is megszakítással védekeztünk. És most, hogy megint próbálkozunk mindig előjön. Ezért gondoltam arra, hogy esetleg a sperma okozza. Hallottatok már ilyenről, hogy esetleg lehetséges lenne? Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 7. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

utolso vagyok.

az baj ha ferjed nem kapott,ugy nem sokat er.nekunk direkt azt ajanlottak hogy mindketten kapjuk.

2011. febr. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!