Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt időn túl nagyon...

Facelle teszt időn túl nagyon halvány pozitív,2 nappal nem várt előtt mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ne kérjetek képet, mert csak telefonnal tudnék csinálni, azon meg nem látszik, annyira halvány :(

Azért csináltam, mert 3 napja barnás színű hüvelyváladékom van, azt hittem, hogy beágyazódásos vérzés. Szerintetek mi lehet?

2011. febr. 7. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is,az időn túli csík nem csík,nem érvényes az eredmény.

DE,én pl így kezdtem anno amikor sikerült az első babánkat összehozni. 4 nappal (de lehet hogy 5 is volt) a nemvárt előtt időn túli halvány csíkom volt,jól kivehető volt de halvány. Gondoltam száradási csík vagy más egyéb,de azért mégis bizakodni kezdtem.

Lehet,hogy ez egy véletlen hogy pont abban a ciklusban nekem sikerült,de 2 nap múlva már időn belül is pozitívat teszteltem.

Ettől függetlenül,az időn túli csík elvileg érvénytelen.

2011. febr. 7. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 7. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még pár napot és utána csinálj egy másikat. Akkorra már biztos lesz az eredmény. Drukkolok!
2011. febr. 7. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt, megjött de csak barna vérzés, aztán időn túl nekem is pozitív lett, csináltam egy másik tesztet, azt már nem reggeli első vizeletből és az meg negatív.Most kiváncsi leszek a következő menstruációmra..
2011. febr. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!