Ha a nődoki azt írja a leletes papíromra, hogy egy hét múlva terhességi teszt javasolt, akkor ő már lát valamit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 17:20
1/11 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fejeztem ki: sejt valamit?
2009. febr. 9. 17:21
2/11 anonim válasza:
Attól függ a ciklusod melyik szakaszában voltál,tehát már késik a mensi?vagy PÉ után vagy és terveziktek a babát?
3/11 anonim válasza:
Késik? A ciklusod hányadik napján tartasz? Esetleg megvastagodott méhnyálkahártyát láthat. Egy hét múlva minden kiderül, most ugyis csak találgathatunk.
4/11 A kérdező kommentje:
Tervezzük a babát :)
Ma nem kellene megjönnie vagy holnap! ... akkor vehetem jó jelnek?
2009. febr. 9. 17:47
5/11 A kérdező kommentje:
8 mm-s a méhnyálkahártyám ... de ez nekem nem mond semmit :(
2009. febr. 9. 17:48
6/11 anonim válasza:
Elvileg láthatott vmit,csak nem akarta kijelenteni a dolgot.
Sztem tesztet is azért 1 hét múlva,mert addigra biztos mutatja mi ujsi.Ha nem bírsz a kiváncsiságoddal akkor vegyél holnap 1 tesztet és holnap után reggel csináld meg,addigra pl a Lilly teszt esélyes hogy mutassa.
Szurkolok neked,reméljük + lesz!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ... kivárom az egy hetet - bár nagyon nehéz lesz, mert alapból rettenet kiváncsi vagyok, s akkor még babáról is lehet szó :) , de erőt veszek magamon.
Jajj, nagyon szeretnénk egy kis pocaklakót!
2009. febr. 9. 18:05
8/11 anonim válasza:
Régebbi a kérdésed,de mi a helyzet?
10/11 anonim válasza:
Vagyis a tied után a második,szóval az első:)
Jaj olyan bonyolult ez az oldal:DDDD
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!