Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovuláció az utolsó tojásfeh...

Az ovuláció az utolsó tojásfehérjés-folyásos napon van?

Figyelt kérdés

Úgy értem nekem minden ciklusban ez a peteérésre utaló tojásfehérjés folyás kb 4-5 napig tart.

Tehát,az utolsó ilyen folyásos napra tehető az ovu?

Ha igen,és nekem 28-án volt ovu-m és 29-én este voltunk együtt akkor még lehet baba belőle?

2011. febr. 7. 08:55
 1/2 anonim ***** válasza:
A folyást nem tudom de ha tényleg egy nap telt el a kettő között, lehetséges hogy terhes lettél, mert a petesejt élettartama kb. 12-24 óra. Szerintem 50-50% az esély így.
2011. febr. 7. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:
A nagykönyvben így írják, igen. Az utolsó legjobb minőségő tojásfehérjés napon, de szerintem ez nem mindig igaz, nálam legalábbis nem így volt. Használj ovu tesztet, az biztosabbat mutat.
2011. febr. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!