Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legjobb terhességi...

Melyik a legjobb terhességi teszt? Kinek mivel lett pozitív tesztje?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 23:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem a sima tescos is jó volt.
2011. febr. 6. 23:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem is jó lenne bármi,ami pozitív lenne..:D
2011. febr. 7. 00:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Akkor egy kalappal.. :)
2011. febr. 7. 00:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Illetve 2 csíkkal:D
2011. febr. 7. 00:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. febr. 7. 00:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Óccsó vaterás One Step teszt is pozitív, ha van baba. :-)
2011. febr. 7. 01:51
 7/18 anonim ***** válasza:
hát azzal hogy terhes lettem!
2011. febr. 7. 07:20
 8/18 anonim ***** válasza:
:-) Ez jó kérdés:-) Amikor vettem tesztet a gyógyszerész megkérdezte szeretném hogy pozitív legyen? Mert volt egy teszt(Gábriel márka), ami mindenkinek babát"hozott":-D Nekem is pozitív lett és a később a tesómnak is:-) Tudom, hogy véletlen, de nagyon jól jött ki:-)Most tervezzük a tesót, így hamarosan veszek megint:-)
2011. febr. 7. 07:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy le fognak hurrogni, de nekem a Medi-lab mutatta először, aztán megpróbálkoztam egy X-epillel, az jóval halványabb volt, de azért jól látható. Ezeket azért szeretem, mert 2db van egy dobozban.
2011. febr. 7. 08:49
 10/18 anonim ***** válasza:

Az én meglátásom az,hogy ha terhes vagy és már meg kellett volna jönnie,akkor tutira kimutatja mindegyik (nem hibás) teszt!

Az hogy egy (vagy több) nappal nemvárt előtt melyik mutatja ki az már egyrészt érzékenység kérdése,másrészt elvileg egyforma érzékenységűek közt is lehet eltérés (tapasztalat!!)

Nos,nekem amikor terhes lettem a kislányommal,a Clearblue 3!! nappal nemvárt előtt halvány pozitív volt,a Gabriel pedig negatív volt.

2011. febr. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!