Ma voltam dokinál, csinált ultrahangot, s most a ciklus 28. napján talált egy 23,4 mm-es érett tüszőt! Akkor most nem fog megjönni, ugye, vagy ha mégis, és estleg megtermékenyül akkor sem lesz baj, ugye? Megerősítenétek engem is?
Figyelt kérdés
Köszönöm nektek!2009. febr. 9. 15:52
1/8 anonim válasza:
érett tüszőt? ilyenkor? hány naposak a ciklusaid?
2/8 anonim válasza:
Fura felvetés. Ha a 28. napon van az a nagy tüsző, akkor az valószínű nem repedt meg. Ekkorának a 12-14. napon kell lennie, hogy megrepedjen és meg tudjon temrékenyülni. Valamit elírtál, nem? Terhesség esetén nem látszanak már érett tüszők. Viszont ha most megreped akkor 14 nap múlva meg fog jönni...
3/8 A kérdező kommentje:
28-29 ... de hozzá tartozik, hogy decemberben hagytam abba fog.gátlót, s valószínűsítjük, hogy az előző ciklusban ( ez volt 29 napos) nem is volt peteérésem ... csak annyira megörültem a kis tüszőmnek, hogy ilyenek hirtelen eszembe sem jutottak - mármint kérdések ... mióta hazajöttem az ultrahangképeket nézegetem :)
2009. febr. 9. 16:08
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ... remélem megreped ... nagyon szeretnénk babót! :)
2009. febr. 9. 16:09
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg igen is lehetséges! Nem feltétlenül középidőben van a peteérés. Ciklus elején és végén is simán lehet.
Nem hiszem, hogy baj lehet belőle, ha megtermékenyül és meg akar maradni, tuti megmarad, még ha esetleg vérzel is.
Drukkolok!!!
6/8 anonim válasza:
Nekem is későn van tüszőrepedésem, úgyhogy normális dolog ez, nem kell megijedni! Tényleg nem mindenkinek 12-14. napon van a peteérés, csak a szerencsésebbeknek:)
42 napos ciklus még elfogadható:)
Tessék összebúúúúújniii:)))
7/8 anonim válasza:
szia van hogy ilyenkor van ekkora tüszö. ekem álltalában 27 napos a cikluosom, érzem is a 14 vagy 15 nap körül hogy pé-m van de mikor én voltam hüvelyi uh-n a 21 . napon éppen akkor láttak egy 2 cm-s tüszöt. és az másnap megrepedhetett ert éreztem és csak rá 14 napra jött meg, abban a honapban nekem is 34 napos volt a ciklusom, mi is babát szeretnénk. sok sikert irj
8/8 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, most kicsit megnyugodtam ... én komolyan úgy megörültem, mikor mondta, hogy mit talált, s nem is gondolkodtam már csak itthon, hogy normális-e ez ilyenkor - de ha másnak is volt ilyen, akkor kicsit már jobb :) ... meg is szeretgetjük egymást rendesen :)
2009. febr. 9. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!