Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam dokinál, csinált...

Ma voltam dokinál, csinált ultrahangot, s most a ciklus 28. napján talált egy 23,4 mm-es érett tüszőt! Akkor most nem fog megjönni, ugye, vagy ha mégis, és estleg megtermékenyül akkor sem lesz baj, ugye? Megerősítenétek engem is?

Figyelt kérdés
Köszönöm nektek!
2009. febr. 9. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
érett tüszőt? ilyenkor? hány naposak a ciklusaid?
2009. febr. 9. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Fura felvetés. Ha a 28. napon van az a nagy tüsző, akkor az valószínű nem repedt meg. Ekkorának a 12-14. napon kell lennie, hogy megrepedjen és meg tudjon temrékenyülni. Valamit elírtál, nem? Terhesség esetén nem látszanak már érett tüszők. Viszont ha most megreped akkor 14 nap múlva meg fog jönni...
2009. febr. 9. 16:07
 3/8 A kérdező kommentje:
28-29 ... de hozzá tartozik, hogy decemberben hagytam abba fog.gátlót, s valószínűsítjük, hogy az előző ciklusban ( ez volt 29 napos) nem is volt peteérésem ... csak annyira megörültem a kis tüszőmnek, hogy ilyenek hirtelen eszembe sem jutottak - mármint kérdések ... mióta hazajöttem az ultrahangképeket nézegetem :)
2009. febr. 9. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ... remélem megreped ... nagyon szeretnénk babót! :)
2009. febr. 9. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg igen is lehetséges! Nem feltétlenül középidőben van a peteérés. Ciklus elején és végén is simán lehet.

Nem hiszem, hogy baj lehet belőle, ha megtermékenyül és meg akar maradni, tuti megmarad, még ha esetleg vérzel is.

Drukkolok!!!

2009. febr. 9. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is későn van tüszőrepedésem, úgyhogy normális dolog ez, nem kell megijedni! Tényleg nem mindenkinek 12-14. napon van a peteérés, csak a szerencsésebbeknek:)

42 napos ciklus még elfogadható:)

Tessék összebúúúúújniii:)))

2009. febr. 9. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szia van hogy ilyenkor van ekkora tüszö. ekem álltalában 27 napos a cikluosom, érzem is a 14 vagy 15 nap körül hogy pé-m van de mikor én voltam hüvelyi uh-n a 21 . napon éppen akkor láttak egy 2 cm-s tüszöt. és az másnap megrepedhetett ert éreztem és csak rá 14 napra jött meg, abban a honapban nekem is 34 napos volt a ciklusom, mi is babát szeretnénk. sok sikert irj
2009. febr. 9. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, most kicsit megnyugodtam ... én komolyan úgy megörültem, mikor mondta, hogy mit talált, s nem is gondolkodtam már csak itthon, hogy normális-e ez ilyenkor - de ha másnak is volt ilyen, akkor kicsit már jobb :) ... meg is szeretgetjük egymást rendesen :)
2009. febr. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!