Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy petevezetekkel maradt-e...

Egy petevezetekkel maradt-e valaki terhes?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki, hogy csak a jobb petevezetekem mukodik jol, a bal 1/3-a el van zarodva. Mennyi az esely, hogy teherbe essem?
2011. febr. 6. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb a fele.
2011. febr. 6. 13:42
 2/7 hemanjajo ***** válasza:
engem jolinak hivnak,tavaly áprilisban meghallt a kisfiam,25 és fél órát éllt...aztán szeptemberben lett egy méhenkivülim,ennek következtében leszakadt a petefészkem,belső vérzés alakult ki...ennek ellenére is bizom..és..nem adom fel...
2011. febr. 6. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Legkedvesebb barátnőmnek volt egy nagy műtéte,sajnos kivették a bal petefészkét.Műtét után,ahogy lehetett rögtön elkezdtek próbálkozni.Nem jött a baba,majd túlestek 4 lombik kezelésen.Nem sikerült egyik sem,megtörve,meggyötörve elváltak 5 év házasság után.

Nem sokára megismerkedett a mostani párjával,akitől első együttlét alkalmával terhes lett.El sem akarta hinni,mert hát ugye,neki nem lehet gyereke.Közölte a baba apjával,hogy ő meg tartja a picit,bárhogy is döntsön a férfi,de ő el nem veteti,hisz ez egy csoda szinte,ami történt.Együtt maradtak,született egy egészséges kislányuk,egy petefészekkel,évekig tartó küzdelem után,igaz az új partnertől,de nem bánja,sőt nagyon boldogok,azóta össze is házasodtak.Ja,azt majd elfelejtettem,hogy az első férjnek tökéletes volt a sperma eredménye,sőt túl jó,büszke is volt rá de rettenetesen.Mégsem lett babájuk...

2011. febr. 7. 01:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,a lényeg hogy igen,van remény,sőt nem is kicsi,úgyhogy hajrá,nem elkeseredni,fel ne add!!!

(egy 40 éves,10 éve babáért küzdő,és fel nem adó nő)

2011. febr. 7. 01:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is "csak " az egyik petevezeték volt átjárható, és spontán teherbe estem:-))))fel a fejjel, ettől még fog születni Babátok.
2011. febr. 7. 11:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a biztato valaszaitokat. Szivbol remelem, hogy igazatok lesz es babank lesz nemsokara. Nem adom fel!
2011. febr. 7. 12:53
 7/7 hemanjajo ***** válasza:

reg nem jartam erre...de van egz jo hirem...azok szamara,akik mar elvesztettek a remenyt...nos...engem jolinak hivnak...van 4

egeszseges lanyom..a kisfiam tavaly aprilisban meghalt... 25 es fel orat elt...tavaly

szeptemberben volt egy mehen kivuli terhessegem..ami miatt az egyik petefeszkemet kivettek...most7 hetes terhes vagyok..nem hasznaltam semmi gyogyszert,sem menzit nem szamoltam,semmit nem tettem...csak ...halas vagyok...ISTENNEK...

2011. nov. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!