Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6-án kellett volna megjönnie....

6-án kellett volna megjönnie. 6.-i,7.-i teszt neg. volt. Reménykedhetek még, hogy baba, vagy valami más miatt késik? Más is járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerdára nem vártam.van 2 negatív tesztem, viszont a jósteszt azóta is minden nap pozitív. Így még majd tesztelek egyet a héten és a az is negatív lesz akkor irány a dokibácsi .

2009. febr. 9. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem reménykedhetsz! Egyébként, első válaszoló, mi az a jósteszt? :) Nekem is kell! :)
2009. febr. 9. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Függ attól is, hogy szokott-e késni, vagy mikor voltatok együtt a pároddal, lehet később (utolsó napokban) történt a beágyazódás, szerintem ha még 2-3 nap múlva sem jön meg, akkor csinálj egy újabb tesztet. A barátnőmnek, csak 2 héttel a nem várt után lett pozitív a teszt. Sok sikert!
2009. febr. 9. 08:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. Már kezdek belezakkanni a bizonytalanságba.
2009. febr. 9. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Az ovu tesztet használsják elmaradt mensi után jóstesztnek, én így tudom. :) Nekem múlthét szerda óta (elmaradot tmensi után) egyfolytában pozitívat mutat, viszont van 2 negatív terhességi tesztem is:( Még csinálok , hátha az is pozitív lesz! :)
2009. febr. 9. 08:47
 6/9 A kérdező kommentje:
3.válaszoló: jan.6-án volt utoljára,17-én voltunk együtt úgy, hogy abból "bármi" lehet :-) vagyis bárki :-)) Szokott késni, de ez már kicsit nekem is sok, még a késésekhez képest is.
2009. febr. 9. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Szerintem várj még és hátha pozitív lesz aza a teszt! Olvastam már olyat is hogy 2 hét késés után lett pozitív a tesztje az illetőnek
2009. febr. 9. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt is írta az utolsó válaszoló is :)
2009. febr. 9. 08:53
 9/9 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: köszi szépen, kicsit megnyugodtam. Szorítok Neked is, hogy ne csak a jósló-teszt legyen poz :-) Most megyek dolgozóba, további szép napot Nektek, és köszi Mindenkinek! :-)
2009. febr. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!