Lehetek terhes ha mensi helyett barnázok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnapra (nem)vártam, és tegnap, megy ma is nagyon picit barnázok. Nem émelygek, szédülök, nincs hányingerem, a mellem feszül picit, meg puffadok. Teszt: tegna előtt -, ma reggel -, és most nem tudom, mi van? Szerintetek? Hőm 37, 5 napja biztos.2011. febr. 4. 21:58
1/5 anonim válasza:
Várj még két napot, ha addig sem jön meg rendesen akkor csinálj új tesztet.Esélyes a baba is, meg az is, hogy nincs és pár nap barnázás után vér is lesz.Bár már az érzékenyebbnek ki kéne mutatni halványan.
2/5 anonim válasza:
Ha azt veszem alapul,hogy nekem 2 napig szinte rendesen megjött amikor a kislányom már megfogant,akkor lehet még baba.
Ellenben nekem akkor már a nemvárt előtt 2 nappal + tesztjeim voltak.
Én hőt nem mértem.
Nekem a mensim szokott 1 v 2 nap barnázással kezdődni.
Drukkolok,hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen...a babának nagyon örülnék, de a hőm ma reggelre leesett 36,5-re. Mensi még mindíg sehol, barnázás meg csökkent. Tiszta ideg vagyok, de mostmár csak hétfő reggel tesztelek. Köszi a válaszokat, majd írok még, h mi lett. azért még várom, hátha más is járt még így....
2011. febr. 5. 16:06
4/5 A kérdező kommentje:
ennyit erről..megjött:( köszi a drukkot, talán ebben a hónapban.
2011. febr. 5. 20:24
5/5 anonim válasza:
Sajnálom!Majd most biztos sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!