Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a valószínűbb, hamar...

Melyik a valószínűbb, hamar teszteltem vagy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Csináltam ma egy tesztet ami negatív lett (Medi-lab). Nem rendszeres a ciklusom, 30 és 35 nap között jön meg valamikor de átlagban a 31.-33. napon. Ma van a 36. nap és még mindig nem jött meg csak a mellem fáj de mondjuk az lehet a mensitől is. Azt meg tudom mondani, hogy mikor voltunk együtt, jan 11 és 13. Ennyi.:p Mondjuk ez alapján simán lehet baba de nem vagyok gyakorlott ebben és már idegesít a dolog.

Szóval hamar teszteltem vagy nincs bébi? Szerintetek melyiknek van nagyobb esélye?

2011. febr. 3. 13:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és dec.29.-én jött meg utoljára.
2011. febr. 3. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hetes terhesen "-" lett a teszt. Másnap elmentem a dokihoz, aki közölte, hogy megnyugodhatok, mert ez bizony terhesség! :)

Mellfeszülés nekem is volt menzesz előtt is, és a terhességem elején is. Most is van, csak már nem annyira erős.

Úgyhogy várj még pár napot, tesztelj megint, ha pedig a menzeszed mégsem jönne meg, akkor keresd fel a nőgyógyászodat.

2011. febr. 3. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes,csak lehet,hogy a teszt még nem mutatja ki.Vehetsz érzékenyebb tesztet is.(pl a gabriel az már egy két napos terhességet is kimutat)Én egy hét után csináltam tesztet és pozitív volt.Nekem is fájt a mellem ,és mindjárt megjön érzésem volt. :) Várj még egy pár napot és vegyél másik tesztet,vagy vetess vért a nőgyógyászaton.Szurkolok.
2011. febr. 3. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehetséges, de azért ha nem jön meg holnap is tesztelnék, lehet kicsit később volt a beágyazódás és azért nem mutatja még a teszt. Holnap ismételd meg, és nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!
2011. febr. 3. 13:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! Kistesóra gyúrunk ám! :) Van már egy 2 évesem. Amikor vele lettem terhes 7 hetesen csináltam először tesztet az persze 2 perc alatt produkált 2 vérvörös csíkot a tesztre ezért nincs semmi tapasztalatom. Őt kicsit későbbre terveztük. A legelső tünet amire emlékszem vele kapcsolatban az nekem is az, hogy mindjárt megjön. Fel is tettem egy tampont megelőzés céljából de persze sehol semmi. Hát, most nem érzek ilyet csak a mellem érzékeny. Na, meglátjuk, köszönöm még egyszer!
2011. febr. 3. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Hasonló az esetünk!

Nekem dec.30.-án volt meg utoljára de akárhogy várom nem jelentkezik.Tegnap negativat teszteltem.

Január 22 és 24.-én voltunk csak együtt védekezés nélkül,mert gondoltam már nem veszélyes..vagy mégis?

2011. febr. 3. 17:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát, nem lehet tudni sohasem! Mi meg elvileg 1-2 nappal hamarabb voltunk együtt a kelleténél és még mindig semmi. Ma reggel újra csináltam egy tesztet mert itt is írta valaki, meg olvastam is, hogy a reggeli első vizeletből érdemes újat csinálni. Háááát....halvány nagyon de mintha lenne ott még egy csík. A tegnapihoz képest mindenképpen.

Lefényképeztem, mindjárt kiírom egy kérdésben, hogy tényleg látszik-e vagy csak képzelődöm már. :o

2011. febr. 4. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, az én első tesztemen a csík, olyan halvány volt, hogy csak én láttam, be is tudtam szellemcsíknak, tettem is fel egy halom kérdést ezzel kapcsolatban...:D

aztán rá 2 napra már a férjem is látta, és 10 percen belül kijött. Tegnap volt a nemvárt napja, 1 perc alatt 2 egyforma erősségű csík lett.:D

egyébként nekem is van egy 2 éves kisfiam, ő a 2. babócám.

Drukkolok Neked!

2011. febr. 4. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:

13:24-es vagyok. Hát nagyon drukkolok, akármilyen halvány legyen, de ha ott van akkor már tutti lesz a dolog.

Én ma tudtam meg, hogy sikerült:-) Remélem holnap reggel tesztelsz újra (akkor már jobban fog látszani a csík)és jó hírekkel jösz!!!!

2011. febr. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!