Mennyi az esély, hogy terhes leszek, ha csak egyszer vagyok a párommal együtt, amikor peteérésem van?
Figyelt kérdés
A ciklus.hu 30.-ára írja, de én ma érzem nagyon a szurkálást, fehér folyásom is van. Ha ma együtt vagyunk, de pl 30án nem, lehet még baba? sikerülhet még akár ma is teherbe esnem? köszi! :))2008. jan. 28. 18:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem a ciklus.hu a mérvadó, hanem az amit te érzel!
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen. A párommal mi is egyszer voltunk együtt abban az időszakban, s már 13 hetes kismama vagyok.. :-)
Sok szerencsét!
3/4 anonim válasza:
Igen, a spermiumok akár 72 órát is élhetnek megfelelo kornyezetben, tehát a válasz - lehetséges...
4/4 anonim válasza:
Szia
En is max 2 x voltam egyutt a parommal es sikerult is a baba.
Drukkolok,h + legyen a teszted!
10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!