Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A clostylbegyt nagy gyógyszer?...

Niktoon kérdése:

A clostylbegyt nagy gyógyszer? Nem nehéz lenyelni?

Figyelt kérdés
Nem bírom lenyelni a gyógyszereket, általában porrá zúzom és belekeverem e teámba. Ezzel a gyógyszerrel ezt meg lehet tenni? Ma írta fel nekem a doki, mert nem sikerül teherbe esnem! Mennyi esély van így a babára? Köszi!
2011. febr. 2. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Egészen pici tabletta, ne aggódj!

nekem nem használt, remélem Neked fog!

2011. febr. 2. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Tényleg pici tabletta, ha jól emlékszem pici üvegben van.

Nekem csak mensikor kellett szednem, napi 1-et. Volt egy 3 hónapos kúrám, aztán kaptam még 3 hónapra de csak az első hónapban kellett bevenni. 5 éves múlt a kisfiam, a második baba pedig elsőre, gyógyszer nélkül sikerült.

Drukkolok nektek is!!

2011. febr. 2. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:

picike:)

nekem sem használt, mi már meddőségibe járunk, műtéten is túl vagyok...

sok sikert:)

2011. febr. 2. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Egész pici.

Nekem volt pém nélküle is,de szednem kellett,mégse használt!

Neked drukk!

2011. febr. 2. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkét alkalommal a második clostis hónapban baba lett, pedig előtte 1 évet hiába próbálkoztunk.
2011. febr. 2. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Már van egy két éves fiam, vele is két évig próbálkoztunk, mire sikerült. Most újra szeretnénk babát, novemberben próbálkoztunk is, mert normális volt a menszim, dec. 3-án kellett volna megjönnie, de azóta semmi. Először nagyon örültem, de mint kiderült, hiába. Tegnap is voltam nődokinál, és azt mondta, hormonzavarom van; felírta a norcolut-ot, hogy megjöjjön, meg a closty-t.

Remélem be tudom venni :( köszi a bíztatást!

Egyébként a closty mellett lehet házas életet élni? Ezt meg sem kérdeztem a dokitól.

2011. febr. 3. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A válaszokat megkaptad! (ici-pici gyógyszer)!És igen lehet házas életet élni a szedés közben nekünk utána minden másnap kellett együtt lennünk a doki javaslatára!
2011. febr. 3. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!