Lehet, hogy most sikerült? Keddre nem várom a "mikulást". Reggel éreztem a méhemnél görcsöket, tegnap óta érzékenyek a melleim, de csak a bimbó körül.
Figyelt kérdés
Néha pedig émelygek. Vettem tesztet, de nem merem megcsinálni mert 1,5 éve próbálkozunk és félek a csalódástól.2009. febr. 7. 17:02
1/5 anonim válasza:
nekem mentruacio elott par nappal szoktak jonni a gorcsok ugyh nem tudom h ez nalad mennyire jo jel.
es az eddigi tuneteid alapjan lehetsz is meg nem is, mivel mas is okozhatja oket.
szerintem ne idegeskedj es varj keddig. utana mar csinalhatsz tesztet. sok szerencset!
2/5 anonim válasza:
Szia!Én ugyanebben a cipőben járok...Szinte én is írhattam volna...nekem a derekam is fáj.Nekem ezek csak a menzi előtt 1-2nappal szoktak jelentkezni...de most 1héttel előbb jöttek.Én ma nem bírtam ki,de még negatív lett.Legközelebb csak kedden kísérletezek!Ja és nekem napra pontos szokott lenni,így még nem azt jelzi,az tuti...Szorítok neked is!
3/5 anonim válasza:
Szia! mi négy hónapig probáltuk,amikor sikerült egész honapban hasgörcsöm volt azt hittem valami komoly bajom van. nem is akartam tesztet csinálni meglepetésemre + lett,szóval én megnézném !Drukolok!!!26 heteske
4/5 anonim válasza:
Én az előttem író terhes hölgy válaszára írnám, hogy előző hónapban én is így jártam. Egész hónapban fájt a hasam, görcsöltem, azt hittem, hogy baba van a dologban, mert ez szokatlan volt, de nekem nem sikerült és végülis megjött.
5/5 anonim válasza:
Sajna még korai tippelni, lehet eső, lehet szél....Nekem nagyon görcsölt amikor babás voltam, jobban, mint a mensinél. De lehet csak egy erős ciklus.
Tudom, hogy ilyenkor mindent megtennél, hogy tudd mi a stájz, de csak türeémeskedni lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!