Bizsergo szuro mellbimbo mitol lehet?
Figyelt kérdés
meg van egy hetem a nem vart mensziig,es el kezdett az elobb szurni a mellbimbom,es faj szur a jobb petefeszkemnel!!ez mitol van?miert bizsereg igy a mellbimbom?eddig menszi elott mindig csak a mellem ket oldalanal fajt,de a melbimbom meg soha nem szurt!!2011. febr. 1. 14:47
1/2 anonim válasza:
Nekem ovulációkor szokott lenni bizsergő csípős érzés,de a terhességeimnél erőteljesebb volt ez az érzés.
2/2 anonim válasza:
mikor még nem tudtam h terhes vagyok a következő tüneteim voltak: volt h annyira fájt a mellbimbóm,h muszáj votl hosszu ideig a tenyeremmel szoritanom ugy elviselhető volt.égő érzés.a petefészkem is nagyon szurt minden esgyes tüsszentésnél.utólag mikor kiderült h baba van a dologban,már tudtam mihez kötni.a terhesség első felében elmultak ezek. ki tudja..lehet h baba van a dologban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!