Clostytól sincs peteérésem. Voltatok hasnoló helyzetben? A nődoki azt mondta, hogy elküld endokrinológushoz. Milyen vizsgálatokat fog végezni? Meddig tart ez az egész vizsgálódás?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 14:42
1/5 anonim válasza:
Hogy derült ki? Próbáltál ovutesztet? Hődet mérted?
2/5 anonim válasza:
Ha megnézik vérből, akkor nem sokáig. Mert abból kiderül, és kapsz rá kezelést.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam hüvelyi uh-on ma, a closty szedés után és csak 9 mm-es tüsző van. Megyek még pénteken is uh-ra, ha nem nő a tüsző, akkor nem lesz peteérésem, és mehetek az endokrinológushoz.
2011. febr. 1. 15:10
4/5 anonim válasza:
szia! nekem 4honapig nézték ultrahangon, nekem se volt peteérésem, én is clostyt szedtem, dupla adagot is, aztán elmentem endokrinologushoz. a véreredményeim rendben voltak. nemrég megint vettek vért, holott semmi tablettát nem kaptam, amitol esetleg változhattak volna az eredmények. szoval most várok, de már kezdek nagyon besokallni. lassan két éve húzodik a dolog. :-(
5/5 Manka68 válasza:
Szia!
Jó helyre küld a dokid, nyugodj meg. :-)
Az endokrinológus a hormondoki, mi csak cukros bácsinak hívjuk, mert ő kért cukor és inzulin terheléses vérvételt nekem.
Egy (vagy két) vérvétel az egész, szépen megnézi a vérből a hormonokat, aztán megmondja, miért nincs peteérésed. Igazság szerint még a clostis kezelés ELŐTT kellett volna ezt meglépni.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!