Drogériákban is vehetek pharmatex krémet? Mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
kissé aggódó tipús vagyok..mindig azon agyalok,hogy terhes lehetek.Sajnos most is ilyen dolog miatt parázok..hogy az utóbbi petting során,a barátom ujjáról sperma kerülhetett a höűüvelyembe.jövő héten kellene megjönni-e,de fehér folyásom van.kissé félek.. :S2009. febr. 7. 09:26
1/8 anonim válasza:
én gyógyszertárban vettem annó a krémet, nekem hatásos volt. Nem estem alatta teherbe. Jó kis krém szerintem. Érdemes használni. Én javaslom még a fogamzásgátlót gyógyszert is, bár nem tudom h hány éves vagy. Voltál már nőgyógyásznál? Ő segíthet abban hogy melyik fogazmásgátló a legjobb számodra.
2/8 anonim válasza:
A krém hatásos, ha betartod az előírásokat.
Jó még a kúp is. Engem a tabletta csípett, és nagyon nehezen is olvadt.
A legjobb a krém, de nem a 6 db-os, hanem a tubusos, amit magadnak kell adagolni (abból több adag jön ki hatnál).
3/8 anonim válasza:
Ja, és én eddig csak gyógyszertárban láttam.
4/8 A kérdező kommentje:
hm értem.Köszönöm:)
és mit gondoltok erről a félelmeimről?lehet hogy csak bebeszélem magamnak?
2009. febr. 7. 13:24
5/8 anonim válasza:
szerintem ne izgulj. Előváladék kerülhetett a hüvelyedbe, vagy sperma?
első voltam
6/8 A kérdező kommentje:
inkább sperma..de úgymond nem volt "friss" és elég kis mennyiségű lehetett.
2009. febr. 8. 10:50
7/8 anonim válasza:
Akkor szerintem tutira nem lesz "gáz". :-) Ne izulj, attól csak később fog megjönni. De máskor vigyázz az ilyen esetekre ha még nem szeretnél babát.
első voltam
8/8 A kérdező kommentje:
természetesen nem szeretnék,16 éves vagyok:)
Eddig sose volt probléma,de most elkapott minket a hév..
Nagyon szépen köszi!igyekszem megnyugodni:)
2009. febr. 8. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!