Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhes teszt, kimutatja a...

A terhes teszt, kimutatja a méhen kívüli terhességet is? Hanyadik hónapig termelődik a HCG?

Figyelt kérdés
Peteéréskor természetes a feszülő mellfájdalom és a nyákos folyás,állítólagPMS-em van,de féleka terhességtől!!Egy hónapja feszül a mellem,jan14-én megjött,de 25.-e előtt és és most is nyálkás valami folyik belőlem.A mellfeszülés kezd múlni,szúrkált is a hasam de ez is kezd csökkenni!Megnyugodhatok?
2008. jan. 28. 07:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi.A méhenkívülit it kimutatja,és azt beszélik,hogy nem érzed magad túl csodásan,amikor méhenkívüli a baba.Azért kell elmenni a pozitív teszt után dokihoz.Amúgy a 7-8. héten mindenképpen el kell végezni a méhenkívülinél a műtétet,mert elvéreznél belűről,ha ottmaradna az embrió.De mivel január 14-én megjött így nem hiszem,hogy babás vagy.És lehet ippeg mostanában van peteérésed,vagy most éppen olyan hónap van hogy több is.A HcG végig termelődik a terhesség alatt.A hasszurka meg a mellfeszülés csak un. gyanújel,az hogy megvan még nem azt jelenti,hogy babás is vagy.Ez olyan,mint az aluszékonyság,fáradtság.Lehet a baba oka is,de lehet kiadós vitaminhiány is,és 3 nap intenzív savanyúkáposztakúra helyrehozza.

Ha félsz a terhességtől szedjél tabit!

2008. jan. 28. 07:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En is ugy tudom,h kimutatja a mehen kivuli terhesseget is.De szeritnem ne izgulj,mert azt mondjak,h akkor nagyon rosszul lennel,gorcsolnel,hanynal.Es szerintem a terhesseg egesz ideje alatt kimutathato a hcg.

9 hetes kismama

2008. jan. 28. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!