Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek. Kint álltunk átölelve...

Félek. Kint álltunk átölelve egymást meg miegymás a barátommal, és azt mondta utána, hogy volt magömlése. Ugye így nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen van barátod s nem tudsz ilyeneket, h mikor lehetsz terhes??!!De a válasz h nem!!!
2009. febr. 6. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Az érdekelt, hogy így valahogy eljuthatott-e a hüvelyemig. Amúgy nemvagyok hülye.
2009. febr. 6. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
kabáton két nacin, meg gatyám bugyin keresztül???Kizárt.
2009. febr. 6. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha véltelenül ettől tehes leszel, kérlek szólj nekem, mi is így próbálkozunk majd! :) CSak vicceltem, ettől tuti, hogy nem! Sajnos nincs kés a zsebükben, hogy vágjanak azon a sok ruhán jukat! :)
2009. febr. 6. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
már megint ezek a kérdések
2009. febr. 6. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
Csókoltatom azokat, akiknek az lett volna a dolguk hogy felvilágosítsanak téged. Legalább annyi eszed legyen hogy próbáld használni az internetet erre a célra, ha már elcseszték a nevelésed sajnos. GOOGLE ----> biztonságos szex ! Amig legalább így nem képezted magad, javaslom óvakodj a férfiaktól mert könnyen kigömbölyödhetsz ilyen kevés hozzáértéssel!
2009. febr. 6. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Háááát én l szoktam kerülni az ilyen kérdések megválaszolását és most sem teszem, de komolyan mondom ezt mutogatni kéne! DDD Már bocsánat, de ez szerintem idiotizmus le lehet érte pontozni nyugodtan. Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor nem várunk itt sokan éveket babára!
2009. febr. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!