Forgács Intézetben mennyi időt kell várni a lombikra? Esteleg fizetni kell érte, vagy a TB támogatja ott is?
Mi a Forgács Intézetbe jártunk...Nagyon kedvezőtlen tapasztalatokról tudok beszámolni... :(
3 inszeminációt csináltak meg nálam... A bal petevezetőm van elzáródva. Még 3 inszeminációt akart a Forgács Dr. megcsinálni a lombik előtt...Tavaly áprilisban a 3. sikertelen inszem. után azt mondta,hogy kb. fél évet kellene várni az ingyenes lombikra,de akár holnap is kezdhetjük a "fizetőset",és akkor ad 10 % kedvezmény,így kb. "CSAK" 350.000 ft lenne a kezelés (persze gyógyszerek nélkül).....Ja! És a 3. időpontból kétszer úgy voltunk,hogy 8-ra volt időpontunk,és kb. 10-kor megkérdezték,hogy mi miért mentünk...Magyarul elfelejtettek beírni minket!!!!,amikor telefonon megbeszéltük az időpontot!!!! Persze biztos vannak olyanok,akik pozitív dolgokról tudnak beszámolni....én nem...
Mi váltottunk a debreceni Kaáli felé.Velük eddig nagyon meg vagyunk elégedve!!!
Én is Forgácsos vagyok.Sajnálom az első válaszolót,a rossz tapasztalat miatt.
Szóval a forgiba is támogatja a TB a lombikot,viszont a várólista kb 1 év.Én tavaly novemberbe kaptam sorszámot,amivel majd októberbe jutok sorra:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!