Szerintetek ebbol lehet baba?
Figyelt kérdés
Megneznetek a gorbemet? Lehetseges, hogy terhes vagyok? A menzeszem mar 5 napja kesik de tesztet meg nem mertem csinalni, felek az ujabb csalodastol...
Itt a gorbe: [link]
2011. jan. 29. 08:13
1/6 anonim válasza:
Hát ez egy nagyon kicsi görberészlet, semmi infót nem rejt.
2/6 anonim válasza:
hány naposak a ciklusaid? Mikor volt a Péd? Ahol a nyitott kört rajzoltad? Mert ha igen akkor 16-17 én lehetett a péd, ami szerint lehetsz terhes, bár jobb lett volna akkor együtt lenni 1 nappal előtte és aznap és utána is. De 2-5 napot elélnek a hímivarsejtek. A pé után 15 nappal érdemes tesztelni. Most még 9-10-dik napon vagy, valószínüleg negatív lesz a teszt.
3/6 A kérdező kommentje:
17-en volt a peteeresem! De egyebkent van olyan meg akar jonni erzesem es a melleim is feszulnek, szoval lehet hogy csak kesik....
2011. jan. 29. 08:49
4/6 anonim válasza:
Még nagyon korai tesztelni.
A pé után 14.naptól.Érdemes megvárni, míg késik 1-2 napot.
Amúgy a hő szépen alakul, bár csak menszi előtt esik le. Még bármi lehet ebből
5/6 anonim válasza:
előző voltam. Ha 17-én van a peteérésed, akkor elvileg normál esetben ma-holnap kéne megjönnie, mert a luteális fázisnak min 12 napnak kell lennie, ha nincs hormonzavarod. A tüneteid lehetnek terhességi és premens tünetek is. Szerintem várj egy pár napot, ha nem jön meg csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor várj még 1 hetet és tesztelj újra. Kívánom, hogy váljon valóra az álmod. Ha eddig ilyen rövid ciklusaid voltak és nem volt 12 nap a pe után akkor valószínüleg eddig ezért nem jött össze a baba. Talán most nagyobb az esélyed:) Csak pozitívan!
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! En is remelem, hogy sikerul vegre, mar nagyon szeretnenk :)
2011. jan. 29. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!