Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetséges, hogy ma van...

Hogy lehetséges, hogy ma van peteérésem, és ma kell megjönnie a mensimnek?

Figyelt kérdés
A PG/53 szerint ma van peteérésem,de ma kell megjönnie a mensimnek is.Lehetséges ez?Ha így van,kisebb esélyem van teherbe esni,mintha normális lenne?3 hónapig szedtem fogamzásgátlót(Mersilon).Ez lehet ennek a hatása?Vissza lehet állítani a normális ciklust?Már 3 hónapja próbálkozunk sikertelenül.
2008. jan. 27. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt olvastam hogy a ov. teszt kimutatja a terhességet. Hamarabb mint a sima terhességi teszt. Gratulálok!!!!!!!!!! Terhes vagy!!!!!!!!!!!! De azért csinálj normális tesztet. Amúgy a www.babatervezo.otthona.net oldalon olvastam.
2008. jan. 27. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy a PG53 kimutatja-e korábban a terhességet azt még nem hallottam, csak azt, hogy a vizelettel végezhető ovulációs teszt mutatja ki, kb.a 12-13. napon. De ezt sem mindenkinél. Babatervezők.hu és olvasd el az ovulációs tesztek menü alatt.
2008. jan. 27. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Az eslo valaszolonak uzenem, hogy idiota....a pg53 nem mutatja ki a terhesseget!!!!!

Vanak furcsa napokon peteeresek...amugy sok no panaszkodott miszerint egy kalap sz*** sem ernek ezek a mutyurkek.Lehet megis jobb az ovuteszt.

Az egyik baratnomnek soha nem lett pafranyos...de a 8 eves kislanyanak olyan gyonyoruen pafranyzozott, hogy az csuda!!

2008. jan. 27. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a nőgyógyászom mondta hogy kimutathatja a terhességet.ha hazudok,akkor utána.egyébként miért is kell egy 8 éves kislánynak ovu tesztet csinálni??gondolom csináltak neki.minek is?hol van az még?
2008. jan. 28. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!