Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2x6 mm az endometrium (méhnyál...

2x6 mm az endometrium (méhnyálkahártya), menstruáció késik, doki nem látott még UH-on semmit. Lehetséges 2x6 mm-nél terhesség?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 09:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Remélem 9-én kiderül, mi a gond.
2011. jan. 27. 11:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Sztk-ba időpontot kell kérni? Vagy csak azért kértél, hogy ne kelljen annyit várnod? 9-e is még messze van, de reméljünk nincs nagy gond.
2011. jan. 27. 11:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Kötelező időpontot kérni sajnos. Ha nem kellene, már ma elmennék.
2011. jan. 27. 11:29
 14/17 A kérdező kommentje:
:) Ebben a pillanatban megjött! :) Megmondom őszintén, hogy jobban örültem volna a babának, de már elegem volt ebből a huzavonából. :) Végre pontot tehetek ennek a dolognak a végére. Bár nem értem, hogy miért ilyen sűrű és darabos, görcsölök is rendesen, de mindegy. Így is elmenjek februárban a másik dokihoz, érdemes kivizsgálni ezt a nagy késést, vagy most hagyjam, és ha még egyszer ilyen lesz, akkor menjek csak szerintetek?
2011. jan. 27. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor most hagyjad, lehet hogy nem is fog vele foglalkozni, mert hogy most megjött. Ha 1 hónap múlva is késik, akkor kérj időpontot, úgy is lesz 2 hét mire el tudsz menni. Ha terhes vagy addigra pont fogja látni, ha meg megint nem lát semmit, akkor mondhatod neki, hogy legutobb is ez volt.
2011. jan. 27. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Elnézést muszáj ideírnom hogy nekem 5!!! mm-es nyálkahártyát mértek UH-n, mégis terhes vagyok!!!

Úgyhogy ha 6 mm-es a nyálkahártya, attól még lehetsz terhes.

2011. jan. 27. 12:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket! :)

Mivel megjött, így egyértelmű számomra, hogy jelen esetben nem terhesség miatt késett 9 hetet a menzeszem. Az okot nem tudom (a doki sem tudja).

Remélem most már helyre áll a menzeszem, mert ez a 9 hét késés kiidegelt rendesen. :)

2011. jan. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!