Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem soká meg fog jönni....

Nem soká meg fog jönni. Ilyenkor érezhetek már terhességi tüneteket?

Figyelt kérdés
Hányingert, én már érzem, melleim nagyon érzékenyek. Sűrű fehér folyásom van. Volt barnás is. Estéként ég a gyomrom felvagyok puffadva. mostanában többet eszek. Tudom ez a jelek alapján terhesség. Csak nagyon korán van még. 6 nap van még hogy megjöjjön.Szerintem még nem lehetnek terhesség tünetek.
2008. jan. 27. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ma kellett volna megjöjjön,de semmi!Nekem is fehér folyásom van,ugyan ezekkel a tünetekkel.Csinálj tesztet 1hét mulva.Sok sikert!!
2008. jan. 27. 10:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Te csináltál tesztett és sikerült? Én most olyan rosszul vagyok. Nem bírtam menni boltba sem. Nehéz a fejem meg tiszta sápadt vagyok. Mindjárt lecsukódik a szemem olyan fáradt vagyok. (pedig nem rég keltem fel):)
2008. jan. 27. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam igy. Már félidőtől éreztem a hányingert, szédültem, fájtak a melleim. Aztán rendes időben megjött. Amikor aztán tényleg sikerült teherbe esnem csak a 6. hét után volt hányingerem és nagyon fáradékony lettem. A terhességi tünetek "általában" az elmaradt mensi után jelentkeznek. Azért tettem zárójelbe mert azért vannak kivételek.
2008. jan. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!