Nem soká meg fog jönni. Ilyenkor érezhetek már terhességi tüneteket?
Figyelt kérdés
Hányingert, én már érzem, melleim nagyon érzékenyek. Sűrű fehér folyásom van. Volt barnás is. Estéként ég a gyomrom felvagyok puffadva. mostanában többet eszek. Tudom ez a jelek alapján terhesség. Csak nagyon korán van még. 6 nap van még hogy megjöjjön.Szerintem még nem lehetnek terhesség tünetek.2008. jan. 27. 10:14
1/3 anonim válasza:
Nekem ma kellett volna megjöjjön,de semmi!Nekem is fehér folyásom van,ugyan ezekkel a tünetekkel.Csinálj tesztet 1hét mulva.Sok sikert!!
2/3 A kérdező kommentje:
Te csináltál tesztett és sikerült? Én most olyan rosszul vagyok. Nem bírtam menni boltba sem. Nehéz a fejem meg tiszta sápadt vagyok. Mindjárt lecsukódik a szemem olyan fáradt vagyok. (pedig nem rég keltem fel):)
2008. jan. 27. 11:48
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam igy. Már félidőtől éreztem a hányingert, szédültem, fájtak a melleim. Aztán rendes időben megjött. Amikor aztán tényleg sikerült teherbe esnem csak a 6. hét után volt hányingerem és nagyon fáradékony lettem. A terhességi tünetek "általában" az elmaradt mensi után jelentkeznek. Azért tettem zárójelbe mert azért vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!