Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az utóbbi két hónapban 31-32...

Az utóbbi két hónapban 31-32 napos a ciklusom. Most is késik, már 34 napos vagyok, de megjelent egy kis barna folyás. Terhes lehetek, vagy ez a menstruáció előjele, és csak a ciklusom zavarodott meg valamiért? Eddig 28-29 napos volt.

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 12:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia!17:00-es vagyok,már el is kezdtem inni,igaz csak a 2.naptol.Remélem jól értelmeztem az elkészítését:az összes fűből 10 e.k.,ezt össze keverem és az egyik felébe 5e.k. cickafarkot,másikba pedig 5 e.k.palástot.Minden reggel 2.5dlforrázatot készítek és (igazábol ezt nem írtad)én 1 e.k.füvet áztattam benne 8percig.Hát iszogatom és szedem a femibiont is.És te?voltál dokinál?Mi újság?
2011. jan. 30. 07:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Szió!Tehetsz bele 2-2,5 kiskanál teafüvet bátran.A másik dolgot nem ismerem, amit írtál,de van még a barátcserje kapszula is,ami állítólag hasznos,olvass utána.Nálunk a helyzet,hogy hétfőn lesz véreredmény,csütörtökön ultrahang.A Barnázás viszont elmúlt.Állítólag ha nyugis vagyok, akkor minden okés lesz.Igyekszem,de nagyon nehéz.Remélem nem jön vissza,egyre több a tünetem.Néha "leszakad" a mellem,ég a gyomrom,de nem bánom,mert ez annak a jele,hogy ott van a baba,ha jól tudom.Nagyon szurkolok neked,szeretnék rólad hallani rendszeresen,Én is fogok jelentkezni.További szép napot,és minél előbbi sikereket!Üdv:Évi
2011. jan. 30. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
És a barnázásra nem mondott semmit?Amúgy tényleg ne izgulj minden rendben lesz.Mondjuk,azt hallottam hogy ilyen előfordul,sőt még rámenstruálhatsz is 1-2hónapot miközben terhes vagy.Úgyhogy csak nyugi.Majd irj hogy ha van valami,én is jelentkezem.Szilvi
2011. jan. 30. 11:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n látszik a petezsák,7,5 mm,5 hetesnek mondták.Megkaptam az utrageston hüvelytablettát is.Mostmár minden okés lesz,remélem.Nagyon boldog vagyok,nem is barnázok már.
2011. febr. 4. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Na,jól van.örülök.Vigyázz magadra!Én meg iszom szorgalmasan a teákat,aztán majd meglátjuk.Remélem,hallok még rólad.
2011. febr. 4. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2012. jún. 30. 23:01
 17/18 Lakatos Bernadett válasza:

Sziasztok.. Nekem multhét szombaton május 24. Én sűrű fehér váladékom volt de csak azon a napon.

Ra hétfőre 26.án érzékennyé vált a mell bimbóm és sötétebblett a színe is.

Most 30. Án és 31. Én fájta csontom a bokámban a sípcsontomban és a combom ban. Olyan érzés minha bele görcsöltek volna vagyis nyilaltak volna. Sűrűbben járokki pisilni kb. 1 vagy másfél oránként. Az alhasam elkezdett egy kicsit fel puffadni de nem annyira fel tünően. A mentsruációm 04.30 adikán jött meg.

Ez lehet terhesség is???

2014. máj. 31. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Válaszolok terhesek lettetek?
2023. nov. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!