Clostit szedek 3 hónapja, van peteérésem, de eddig nem jött a baba. Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Van már egy gyerekem aki spontán fogant. Állítólag nincs semmi bajom, csak vmiért rendszertelen a mensim, előfordul, hogy hónapokig nincs peteérésem. Clostival van, és a ciklusom 32-33 napos lett tőle. Méhnyálkahártyám szép vastag, azzal sincs gond.
Hasznos ötleteket várok, el vagyok kenődve rendesen.
2011. jan. 26. 10:59
1/6 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, mint te. Az első gyerekünk is clostival fogant az első gyógyszeres hónapban. 1,5 éve várunk a tesóra. Tavaly már volt 6 clostis hónapom, de nem lett baba. Most ebben a hónapban megint szedtem, nagyon remélem, hogy már többször nem kell, mert most sikerül. Mi is mindent megteszünk annak érdekében. Ezen kívül marad a bizakodás. Drukkolok nektek és magunknak is, hogy minél előbb egy pozitív tesztnek örülhessünk. Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok? Nóri voltam. További szép napot!
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Mi 1 éve és 2 hónapja várunk a kistesóra. Te voltál vmilyen kivizsgáláson? Dokid mit mondott, h miért nem jön? Clostitól hány petéd ért meg?Milyen adagolásban szedted?
2011. jan. 26. 11:46
3/6 anonim válasza:
Ha van olyan ismerősöd, akinek csecsemője van látogasd meg. A sógornőm így esett teherbe, és +1 ismerősnek is bejött, akinek ajánlottam.
4/6 anonim válasza:
Voltam kivizsgálásokon, állítólag minden rendben. A férjem is volt nála is minden oké. A doki azt mondta, hogy össze kéne, hogy jöjjön, mivel már van egy gyerek és nincs semmi bajunk. Azt mondta, hogy az viszont nagyban befolyásolhatja a sikertelenséget, hogy nagyon rágörcsöltem a témára. Próbálok nem csak ezen gondolkodni a nap 24 órájában, de nagyon nehéz. Én napi két szemet szedtem a clostiból és most ösztrogén tartalmú tapaszt is kaptam, mert elég vékony volt a nyálkahártya. Azt mondta a doki, hogy most nézzünk legalább három hónapot így, és ha nem akkor tovább lépünk. Amúgy nekem mindig napra pontosan jön meg, nem maradt még ki soha, csak amikor terhes lettem. Nóri
5/6 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy a tüszők száma változó szokott lenni. Amikor a fiam sikerült, akkor három volt (19,21 és 23mm). Tavaly volt olyan, hogy csak kettő volt, de sokszor csak egy. Most hétfőn voltam uh-on, volt egy 22mm-es domináns a bal oldalon, jobb oldalon pedig több kicsi, itt a legnagyobb 11mm volt. De azt mondta, hogy a 22mm nagyon jó (ez volt a 10. napon), ebből simán lehet baba.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó ötlet a babanéző, nemrég voltam egy barátnőmnél:-)
Most nem szedek clostit, nincs kedvem.
Drukkolok Nektek Nóri!
2011. jan. 27. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!