Nem tudom most mi van. Ma teszteltem pozitívat halvány de ott a másik csíkocska is de mégis megjött. Szerintetek?
már bocs ,de nekem volt már kivizsgálásom,meg minden más és semmi bajom.
Az előző babám atttól ment el mert fel voltam fázva heveny gyulladás a méhnél,ez jött vissza az ab. után kikúrált a dokim,semmi bajom mára hála Istennek.
Múlt hónap halvány + csík rá megjött 1 napra asszem.Most megint késik 20.-a és 25.-e közt kellene megjönnie.
Tegnap halvány + (de nem kell hunyorogni hogy lássam,SŐT...) ma meg negatív Clear Blue.
Akkor most mi van????????????????????????????????
Kismama vagyok. Az az igazság, hogy mi végig zongoráztuk a kivizsgálásokat végig. Az sem mindegy mit takar, hogy téged kivizsgáltak. 3-21 napi vérvétel, hormonprofillal, teljes vérkép, uh-n teljes ciklus követése, clamidia, hpv szűrés, és HSG átjárhatósági. Ez kb egy kivizsgálás nők esetében . De hallottam olyat is, hogy a férfinél volt, pl baktériummal fertőzött a spermium, és hiába termékenyült meg minden hónapban, el is vetélt rögtön.
Csak segíteni akarok nektek, persze azért vagyok "ilyen okos" mert meddőségi központba is jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!