Lehet, hogy hibásak voltak a 10-es OneStep tesztek?
Figyelt kérdés
Ebayen vettem őket, vagy 20 tesztet, olcsón. Tesztelgettem minden nap mint a hüle már a nemvárt előtt 3nappal, negatív. Nemvárt napján negatív. Másnap negatív, de nem jött meg. Férjem megunta, vettünk egy 25-ös ClearBlue-t. Pozitív. Most terhes vagyok, vagy nem?2011. jan. 25. 15:15
1/5 anonim válasza:
gratulálok!! a clearblue érzékenyebb, szerintem a one step tesztek sz@rok, ha a clearblue pozi, akkor van baba :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ellőttem még egy 10-es OneStepet ugyanabból a pisiből amiből a ClearBlue 25-ös pozitív lett, de ez negatív. Csak egy halvány szürke árnyék, ha nagyon nézem.
2011. jan. 25. 15:25
3/5 eszo válasza:
érdekes ez a one step dolog, mert én 2* rendeltem..az első adaggal semmi gond nem volt.amikor nem voltam terhes egyértelműen negatív lett, amikor babás lettem a halvány pozitól a szép erősig mindent mutatott..aztán el is fogyott..(sajna a baba nem maradt velünk..tovább próbálkoztunk) ekkor rendeltem a köv. adagot..na azóta sincs még pozi tesztem, de az összes szar volt..vagy halvány szürkés-rózsaszínes 2.csíkot mutatott..vagy..valami mindig volt rajta,ami miatt kétséges volt..
többet nem rendelek olyat!!!
a Clearblue az egyik legmegbízhatóbb.igaz drágább, de jó! úgyhogy annak hihetsz!
max. egy 3. fajtával is csinálj 1-2 nap múlva, de én már halkan GRATULÁLOK!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, kisfiam lesz, 23 hetes vagyok már.
2011. jún. 6. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!