Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint 2 hónapja késik a...

Több mint 2 hónapja késik a menzeszem, párommal nem védekezünk. Eddig - lett minden tesztem, decemberben UH-n a doki nem nagyon látott semmit. Szerintetek van ezen a teszten extra halványan valami?

Figyelt kérdés

2 nap múlva lesz kontroll UH, a nőgyász azt mondta, hogy múltkor mintha lett volna ott valami, így most még nem meri gyógyszerrel meghozni a havit... Lehet, hogy csak én képzelem oda azt az extra halvány csíkot (esti vizelet). Kérlek titeket, hogy ha nem láttok rajta semmit, inkább mondjátok meg, de nem szeretnék hiába reménykedni. Félek, hogy csak a vágyaim játszanak velem. :)

Előre is köszönöm a véleményeket!

[link]

[link]

2011. jan. 24. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést. :) Megcsináltam reggeliből is a tesztet, nem látszik több rajta, mint az estin. 3 napja a melleim nagyon fájnak, nos ez megint kétesélyes, sőt akár három: hormonok, terhesség, menstruáció. 21-én kellett volna megjönnie, ma van 25-e, ha terhes lennék akkor elvileg már ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Én csak azokból a történetekből "táplálkozom", amikben arról számolnak be, hogy valamiért a teszt csak 2-3 hónap késés után számolt be a terhességről, azonban ennek az esélye szinte egyenlő a nullával. Én csak attól félek, hogy ha nem terhesség, akkor esetleg valami komolyabb gond. Holnap kiderül, megírom, mi volt az ultrahangon.
2011. jan. 25. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2011. jan. 26. 15:57
 13/15 A kérdező kommentje:

"Az ép kontúrú hólyag mögött rendes nagy uterus, benne 2x6 mm-es endometrium. Mko.-on ép ovariumok. A méh környezetében körülírt kóros képlet nem ábrázolódik.

Jav.: Menses provokáció."

Elvileg gyógyszerrel kéne meghozni a menzeszem, azonban a doki még várni akar két hetet, mert szerinte hamarosan megjön a menzesz. ugyan ezt mondta a 2010. december 29.-i UH-n is. Hogy hamarosan megjön. Meg is említettem neki, hogy mit mondott akkor, ez volt a reakció: "Ja, tényleg?!"

Ő még mindig várni akar két hetet, de hogy mire azt nem tudom, az én időm is véges, nem tudom, miért nem lehetett felírni most a gyógyszert... ha nincs terhesség, akkor nem lehet belőle baj. Azt mondta, hogy a méhfal vastagabb, mint "sima" állapotban (decemberben 2x4 mm volt, most 2x6 mm). Terhesség nincs. Én pedig nem tudom, hogy mi van. Szerintem ő sem...

2011. jan. 27. 05:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Bocs, nem méhfal hanem nyálkahártya vastagsága a 2x6 mm.
2011. jan. 27. 05:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Több mint 2 hónap után megjött...
2011. febr. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!