Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbáltátok már a Bryophyllum...

Próbáltátok már a Bryophyllum D4 homeopátiás szert? Lehet alkalmazni PreMenssel együtt?

Figyelt kérdés

Hol vette és mennyiért? köszönöm a válaszokat.

Amúgy itt a linkje:

[link]

2011. jan. 24. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ezt szeded, akkor ne szedd a premenset. Lehet, hogy sok lenne.Én is kombináltam dolgokat, és előtte nem volt barnázásom, utána lett:( Most én is Premenset szedek, hogy visszaálljon.
2011. jan. 24. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy válaszoltál:) Akkor nem veszek, maradok a premensnél, meg iszom hébe-hóba a palástfüvet:) Te is baba miatt szeded? Hogy alkalmazod?
2011. jan. 24. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is baba miatt, napi egy szemet szedek, ez a második hónap, de érzek pozitív változást!

Remélem segít.

Te mióta próbálkozol?

2011. jan. 24. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Szuper:) Én 1 hónapig szedtem a Zafírt-sajnos kivonták a forgalomból-jött a Premens napi 2x1. Remélem ez is fog segíteni. Mi kisebb-nagyonn megszakításokkal 10 hónapja próbálkozunk. Előtte 6 évig szedtem fogamzásgátlót. A doki megállapította, hogy alacsony a progeszteron szintem...Clostyt írt fel. Nekünk még nem annyira fontos, hogy jöjjön a baba-23 éves vagyok-ha szeretne jönni nagyon boldogok leszünk, éppen ezért nem akarom magam hormonokkal tömködni, gondoltam előtte megpróbálom a barátcserjét hátha:)

És ti mióta próbálkoztok? Hány éves vagy? Milyen pozitív hatást érzel?

2011. jan. 24. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok fiatal, közel a negyvenhez, de vannak is már gyermekeim, csak az új páromtól szeretnék, 1,5 éve.

A pozitív változás, hogy a mensi előtti barnázás kezd megszünni, ugyanis nekem nem volt, csak a closti-duphaston 3 hónapos kúra után lett.:(

Így most nem szedek hormont, inkább a peremenset próbálom.

2011. jan. 24. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok a babához, remélem hamarosan összejön mindkettőnknek:) Ha van esetleg változás a premenssel kapcsolatban, vagy valami hír akkor írj :)
2011. jan. 24. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké, feltétlenül írok ide, remélem valami jót tudok majd+++++++
2011. jan. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!