Próbáltátok már a Bryophyllum D4 homeopátiás szert? Lehet alkalmazni PreMenssel együtt?
Én is baba miatt, napi egy szemet szedek, ez a második hónap, de érzek pozitív változást!
Remélem segít.
Te mióta próbálkozol?
Szuper:) Én 1 hónapig szedtem a Zafírt-sajnos kivonták a forgalomból-jött a Premens napi 2x1. Remélem ez is fog segíteni. Mi kisebb-nagyonn megszakításokkal 10 hónapja próbálkozunk. Előtte 6 évig szedtem fogamzásgátlót. A doki megállapította, hogy alacsony a progeszteron szintem...Clostyt írt fel. Nekünk még nem annyira fontos, hogy jöjjön a baba-23 éves vagyok-ha szeretne jönni nagyon boldogok leszünk, éppen ezért nem akarom magam hormonokkal tömködni, gondoltam előtte megpróbálom a barátcserjét hátha:)
És ti mióta próbálkoztok? Hány éves vagy? Milyen pozitív hatást érzel?
Én nem vagyok fiatal, közel a negyvenhez, de vannak is már gyermekeim, csak az új páromtól szeretnék, 1,5 éve.
A pozitív változás, hogy a mensi előtti barnázás kezd megszünni, ugyanis nekem nem volt, csak a closti-duphaston 3 hónapos kúra után lett.:(
Így most nem szedek hormont, inkább a peremenset próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!