Péntekre nem várom. Vasárnap hajnalban görcsöltem. De azóta semmi jel. Lehetek azért még terhes? Talán néha érzem a derekam de a cicim nem feszül. Az baj?
Csatlakozom en is hozzatok,vasarnapra en nem varom semmi kulonos tuneteim nincsennek, neha szurkal a hasam alja es derekfajas na meg a cicim neha ami mensi elott nekem nem szokott fajni
Nagyon szurkolok mindenkinek remeljuk hogy osszejon irjatok meg mi lett az eredmeny en is megirom ha jo ha nem
Szia!
Nekem is ez volt vasárnap éjjel:)
Tényleg lehet nem ide tartozik, de a köldököm fölött közvetlenün egy 3-4 cm-es vizszintes vonalban naponta többször nyilall.Mi van ott?Vagy miért ven?Hátha valaki tud segíteni kb. vasárnap óta.Én mindenképpen ide megyrom mi lett,ha rossz akkor is.
K
Szia mindenkinek! :) Harmadik válaszoló vagyok. Ma tovább ugrott a hőm, ennek örömére negatívat teszteltem 25-össel.
Mondjátok, hogy korai volt! :(
Szia!
Valószínű, hogy korai volt, nekem a 10-es is negatív lett még tegnap és vasárnapra nem várom.
K
K-nak.:)
Neked mikor volt péd..? A mai korán tesztelő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!